Εσωτερική Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με εγγύηση οι 11 από τους 18 κατηγορούμενους για την υπόθεση διαφθοράς στο λιμάνι

Οι 11 από τους 18 κατηγορούμενους για την υπόθεση διαφθοράς στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά την μαραθώνια απολογία τους το Σάββατο στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Οι συλληφθέντες, πλοιοκτήτες και υπάλληλοί τους οδηγήθηκαν ενώπιον της Α’ Ειδικής Ανακρίτριας και μετά από μια μαραθώνια διαδικασία η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 10.00, με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με το thestival ελεύθεροι με εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκαν οι τέσσερις πλοιοκτήτες, ενώ για τους επτά υπαλλήλους των εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση ορίστηκαν εγγυήσεις μέχρι 10.000 ευρώ.

Την Κυριακή αναμένεται να οδηγηθούν στις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές οι υπόλοιποι επτά κατηγορούμενοι, ο κεντρικός λιμενάρχης και οι έξι πλοηγοί του λιμανιού της πόλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...