Κόσμος

Η "καπετάνισσα" Καρόλα μετέφερε στην Ευρώπη βιαστές, βασανιστές και δολοφόνους!

Ποιος δεν θυμάται την "καπετάνισσα" Carola Rackete, την περίφημη κουμανταδόρο νεαρή κοπέλα του μεταναστευτικού σκάφους Sea-Watch 3 των ΜΚΟ, που αντιπαρατέθηκε έντονα προ μηνών με τον Σαλβίνι για τους μετανάστες στην Ιταλία;

Η "καπετάνισσα" λοιπόν αποκαλύπτεται σήμερα πως μετέφερε τρεις άνδρες που ήλεγχαν κέντρο κράτησης μεταναστών στη Λιβύη, όπου μετανάστες βιάστηκαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν.

Σύμφωνα με μια αποκάλυψη της ιταλικής Il Giornale, τρεις από τους 40 μετανάστες που παραλήφθηκαν από το σκάφος της Rackete είναι άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό, βασανισμό και δολοφονία ανθρώπων στη Λιβύη. Οι ύποπτοι λέγεται ότι συνελήφθησαν στο κέντρο υποδοχής στη Messina της Ιταλίας.

Η αστυνομία είχε αρχικά αποκρύψει τις συλλήψεις που αναφέρθηκαν κατά την ίδια μέρα που οι μετανάστες αποβιβάστηκαν από το πλοίο.

"Η καπετάνιος μετέφερε τρεις μετανάστες κατηγορούμενους για βασανιστήρια στο Sea Watch", γράφει ο Franco Grilli της Il Giornale.

"Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, αλλά δεν διαθέτουμε ακριβείς πληροφορίες", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Sea Watch, Ρούμπεν Νιγκεμπαούερ, στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA σχετικά με την αποκάλυψη.

Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται επισήμως για «μια εγκληματική οργάνωση αφιερωμένη στη διαχείριση ενός παράνομου κέντρου φυλακών», με βασανιστήρια, βιασμούς, απαγωγές και ακόμη και δολοφονία.

Σε απάντηση στις ειδήσεις, ο Matteo Salvini, έγραψε: "Όχι μόνο παραβίαζε τους νόμους στις 29 Ιουνίου, αλλά η Carola Rackete του Sea Watch 3 θα είχε εκφορτώσει τρεις μετανάστες που κατηγορούνται για βία, βιασμό, απαγωγή, δολοφονία, στην Ιταλία. Οι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος (PD) απαίτησαν την αποβίβαση όλων των μεταναστών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι τώρα ύποπτοι ότι είναι άγριοι εγκληματίες".

Σύμφωνα με τη Chiara Giannini, η οποία παραθέτει «αξιόπιστες πηγές», η νέα υπουργός Εσωτερικών Luciana Lamorgese ζήτησε να μην δημοσιευθούν τα ενοχλητικά στοιχεία. Αντ 'αυτού, τα μέλη του πραγματικού Τύπου (!) κατέστησαν τις συλλήψεις δημόσιες, μαζί με τα ονόματα των τριών υπόπτων - Mohammed Condè, 27, Hameda Ahmed, 26 και Mahmoud Ashuia, 24 ετών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...