Πολιτική

Επιστροφή Τσοβόλα στη… Βουλή

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσοβόλας, ξαναβρέθηκε ύστερα από πολλά χρόνια στη Βουλή, αυτή τη φορά ως συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Λίγο μετά την είσοδό του στο κτίριο συνάντησε τον Γιάνη Βαρουφάκη, με τον οποίο αντάλλαξε φιλοφρονήσεις και είχε μια θερμή χειραψία.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης -όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης»– εξέφρασε την εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπο του κ. Τσοβόλα, ρωτώντας τον τον λόγο που βρίσκεται στο Κοινοβούλιο.

Ο συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού εξήγησε πως πήγε στη Βουλή για να καταθέσει εγγράφως στο προεδρείο της προανακριτικής επιτροπής τα αιτήματα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για – μεταξύ άλλων – κατά αντιπαράσταση εξέταση με τους Αντώνη Σαμαρά, Ελένη Ράικου και Ιωάννη Αγγελή.

«Εμείς έχουμε αποχωρήσει» του είπε ο κ. Βαρουφάκης και συμπλήρωσε πως δεν είναι δουλειά του βουλευτή να παίζει τον ρόλο του ανακριτή. «Σας άκουσα στην Ολομέλεια και συμφωνώ» απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...