Κόσμος

Μήνυμα Ντ.Τραμπ σε Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα σε καταστρέψω ολοσχερώς και θα εξαϋλώσω την οικονομία της χώρα σου αν περάσεις τα όρια στη Συρία»


Διαβάζει κανείς τα δύο πιο πρόσφατα tweets που έχουν αναρτηθεί στον λογαριασμό του αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ και πραγματικά απορεί αν ο λογαριασμός του έχει «χακαριστεί».

Διότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ένας αμερικανός Πρόεδρος, ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ, θα μπορούσε να μιλά κατά αυτό τον τρόπο.

Αφενός… αποθεώνει τον εαυτό του, σε μια αποστροφή που πραγματικά… θυμίζει τρολ. Αφετέρου απειλεί ανοιχτά την Τουρκία πως θα την καταστρέψει ολοσχερώς, αν κάνει οτιδήποτε που κατά την «σπουδαία και απαράμιλλη σοφία του» (!) όπως χαρακτηριστικά λέει,λ θεωρηθεί εκτός ορίων.

Αναλυτικά ο Τραμπ αναφέρει στα tweets

«Όπως έχω πει ξεκάθαρα στο παρελθόν, και απλά για να το επαναλάβω, αν η Τουρκία κάνει οτιδήποτε το οποίο κατά την σπουδαία και απαράμιλλη σοφία μου, θεωρηθεί εκτός ορίων, θα καταστρέψω ολοσχερώς και θα εξαλείψω την οικονομία της Τουρκίας (το έκανα ξανά στο παρελθόν!).

Πρέπει μαζί με την Ευρώπη και άλλους να έχουν το νου τους στους αιχμαλώτους μαχητές του ISIS και τις οικογένειές τους. Οι ΗΠΑ έκαναν πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς, συμπεριλαμβανομένης και της αιχμαλωσίας του 100% του Ισλαμικού Κράτους. Είναι ώρα τώρα και για άλλους στην περιοχή, κάποιοι με μεγάλο πλούτο, να προστατεύσουν τα ίδια τους τα εδάφη. ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ».

Δείτε τα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές