Αρχείο

120 δόσεις: Σχεδόν 4.000 αιτήσεις για τη ρύθμιση σε λιγότερο από ένα 24ωρο



Μεγάλο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον των φορολογούμενων για την ένταξή τους στο πλάνο των 120 δόσεων, αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες κατατέθηκαν περί της 4000 αιτήσεις.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Από το απόγευμα της Πέμπτης η έναρξη της λειτουργίας της ειδικής πλατφόρμας.

Υψηλό είναι το ενδιαφέρον των φορολογούμενων για την ένταξη στην ευνοϊκή ρύθμιση των 120 δόσεων προς την εφορία.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο αριθμός των αιτήσεων έφθασε τις 3.800, ενώ αντίστοιχοι ρυθμοί υπαγωγής αναμένονται και τις επόμενες ημέρες.

«Η εφαρμογή για τη νέα και βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι πλέον ανοιχτή για πολίτες και επιχειρήσεις που θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Καλώ τους πολίτες να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη» δήλωσε νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 
https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1169948956471767044?ref_src=twsrc%5Etfw

​Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα τέθηκε στις διάθεση των πολιτών το απόγευμα της Πέμπτης.

Η προθεσμία υποβολής εκπνέει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019 και αφορά χρέη έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2018.

Η νέα ρύθμιση περιλαμβάνει τη δυνατότητα επιλογής του αριθμού δόσεων, τη μείωση του επιτοκίου προσαυξήσεων, αλλά και τη μείωση της ελάχιστης μηνιαίας δόσης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...