Κόσμος

Υπόθεση Έπστάιν: Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς αφηγείται την πρώτη φορά που βιάστηκε από τον πρίγκηπα Άντριου

Ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ και ο δούκας της Υόρκης Πρίγκιπας Άντριου βρίσκεται στο επίκεντρο από τον Αύγουστο, για την υποτιθέμενη σύνδεσή του με την υπόθεση του Επστάιν, αφού ένα από τα θύματα δήλωσε δημόσια ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με του σε ηλικία 17 ετών.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που είναι πλέον μία από τους σημαντικότερους κατηγόρους του Τζέφρι Επστάιν, έδωσε την πρώτη δημόσια τηλεοπτική της συνέντευξη μαζί με άλλα πέντε από τα υποτιθέμενα σεξουαλικά θύματα του, όπου επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, ενώ ήταν μόλις 17 ετών, σύμφωνα με ένα teaser για το επεισόδιο της Dateline του NBC που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέντευξη, η Ρόμπερτς, η οποία τον Αύγουστο συμπεριέλαβε σε εκείνους που κατηγορεί και τον πρίγκιπα Άντριου σε δικαστήριο του Μανχάταν, περιέγραψε λεπτομερώς την πρώτη συνάντησή της μαζί του, το 2001 στο αρχοντικό του Ghislaine Maxwell στο Λονδίνο.

https://twitter.com/TODAYshow/status/1175012940698836992

«Με καταπίεζε σεξουαλικά», δήλωσε η Ρόμπερτς, επαναβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον πρίγκιπα Άντριου σε τρεις περιπτώσεις, ενώ ήταν ως σκλάβος του σεξ» του Επστάιν από τον εραστή της Ghislaine Maxwell, με πολλούς ισχυρούς άνδρες, με την βασιλική οικογένεια πιθανότατα να είναι επίσης στη λίστα.

Ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος είναι ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Β και ο δούκας της Υόρκης, έχει επανειλημμένα και κατηγορηματικά αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ήταν «αβάσιμες» και «κατηγορηματικά αναληθείς».

Η δήλωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε προηγουμένως ότι «Ο Δούκας της Υόρκης έχει τρομοκρατηθεί από τις πρόσφατες αναφορές για τα εικαζόμενα εγκλήματα του Τζέφρι Επστάιν. Η βασιλική του ανωτερότητα αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση οποιουδήποτε ανθρώπινου όντος και η πρόταση που θα εγκρίνει, θα συμμετάσχει ή θα ενθαρρύνει οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά είναι αποτρόπαια».

Οι κατηγορίες της Ρόμπερτς εναντίον του Πρίγκιπα Άντριου είχαν καταστραφεί από μια δίκη από έναν δικαστή, ο οποίος τους χαρακτήρισε «άσχετες».

Ο πρίγκιπας Άντριου βρέθηκε υπό αυστηρό έλεγχο τον περασμένο μήνα μετά τον θάνατο του Επστάιν, ενός καταδικασθέντος βιαστή και διακινητή, για τον οποίο φέρεται ότι ήταν συνδεδεμένος σε σχέση με σεξουαλικές πράξεις που διαπράχθηκαν εναντίον ανηλίκων. Η βρετανική βασιλική οικογένεια αρνείται όλες τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...