Αθλητισμός

Τρομακτικό βίντεο: Ποδοσφαιριστές πέφτουν στο έδαφος όταν το γήπεδο το χτυπάει κεραυνός

Σκηνές τρόμου επικράτησαν για λίγα λεπτά σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τζαμάικα σε αγώνα μεταξύ των κολεγίων του Wolmer's Boys και του Jamaica College, όταν δύο ποδοσφαιριστές κεραυνοβολήθηκαν και έπεσαν στο έδαφος.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 82' λεπτό, όταν το σκορ του παιχνιδιού ήταν 2-1 υπέρ της Wolmer's Boys. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ξαφνικά κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον ουρανό εμφανίστηκε μια λάμψη και τότε, πιάνοντας τα κεφάλια τους, δύο ποδοσφαιριστές έπεσαν στο έδαφος.

Συνολικά τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, οι δύο εκ των οποίων λίγο αργότερα πήραν εξιτήριο, ενώ ο τρίτος νοσηλεύεται με τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και δυσκολία κατά την ομιλία.

Το βίντεο από τον ποδοσφαιρικό αγώνα

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 0:30', όπου οι ποδοσφαιριστές πέφτουν στο έδαφος σοκάροντας όσους έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο.

https://youtu.be/3bSMSviIZXc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...