Απόψεις

Ρουκέτες από τον Γ. Τράγκα: Κωλοτούμπες Μητσοτάκη, μεταμορφώνεται σε Τσίπρα 2!

Διαβάστε παρακάτω τα πιο σημαντικά αποσπάσματα από τη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, «Εν Αθήναις», στα Παραπολιτικά 90.1 FM:

Όπως θα έλεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Ο φοβερός αναλυτής, υπέρμαχος του μνημονίου και επιλογή του κου Μητσοτάκη, ο κος Μπάμπης Παπαδημητρίου μας είπε ότι το νερό είναι πολύ φθηνό, απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη που κάνουμε είναι εξωφρενική. Ο φίλος ο κος Χατζηδάκης μας είπε ότι όλοι πρέπει να πληρώσουμε για τη ΔΕΗ, ο κος Βρούτσης έκοψε με τις αλλαγές στα εργασιακά 1 δις από τους εργαζόμενους και η υπόθεση Novartis αποτελεί την ενημερωτική τροφή των Ελλήνων που από τις ανοησίες των τριών κουκουλοφόρων, πέρασαν στις Ρασπουτινολογίες της ασόβαρης κατάθεσης του κου Αγγελή περί φαντασμάτων.

Οι δημοσκοπήσεις ξεφουσκώνουν και μέσα σε ελάχιστες ημέρες από 16% η διαφορά έγινε 13,5% και σε ένα μήνα θα έχει κατέβει κάτω από 10, όπως συμβαίνει πάντα.

Σιγά σιγά ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ότι δεν είναι μεγάλος ηγέτης και πρέπει να αρκεστούμε σε αυτό που βλέπουμε. Σιγά σιγά ο κος Μητσοτάκης αποκαλύπτει με πράξεις όσα δεν ήθελε να πει ή όσα δεν ήθελε να υποσχεθεί.

Εφαρμόζει απλά την πολιτική Τσίπρα. Δηλαδή τις οδηγίες των δανειστών προς τους οποίους εκφράζει σε καθημερινή βάση απόλυτη υποταγή, την οποία έχει βαφτίσει φερεγγυότητα και αξιοπιστία.

Η κα Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να έχει καλύτερη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά τρώει σπίτι της με τον Κο Γιώργο Παπανδρέου και τον κο Γιώργο Κατρούγκαλο. Ο κος Νίκος Φίλης φωνάζει ότι θα στηρίξει την κα Κεραμέως στον αγώνα της εναντίον των σκοταδιστικών κύκλων. Δηλαδή, ο πρώην υπουργός Παιδείας προτρέπει την κυρία Κεραμέως να συνεχίσει το δρόμο που χάραξε ο ίδιος και ο κος Γαβρόγλου και της υπόσχεται να βάλει στήθος, απέναντι σε όσους ανησυχούν για τον εκτροχιασμό της ελληνικής παιδείας. Όλο το Μαξίμου γελοιοποιείται γιατί ο ένας μετά τον άλλον λένε ότι οι πρώην πρωθυπουργοί δεν μπορεί να οδηγούνται σε ποινικές διαδικασίες χωρίς αδιάσειστα στοιχεία.

Φυσικά, ο κος Γεραπετρίτης και οι άλλοι γελοιοποιούν τον πρωθυπουργό που δίνει τις οδηγίες, όπως συνέβαινε και την εποχή που ο Τσίπρας έδινε οδηγίες στον Παπαγγελόπουλο. Πρέπει για μια ακόμη φορά, να πω στον κο Κυριάκο Μητσοτάκη ότι στην Ελλάδα αναπληρωτής υπουργός ή υπουργός ή άλλο κομματικό στέλεχος που πέρδεται άνευ αδείας, φεύγει την ίδια μέρα ή αναγκάζεται σε ταπεινωτική προσγείωση.

Είναι κωμικό, να λέει το σημερινό Μαξίμου ότι ο άνθρωπος που χειρίστηκε όλες τις εθνικές υποθέσεις, κατόπιν οδηγιών όλων των πρωθυπουργών είχε προσωπική πρωτοβουλία στην υπόθεση Novartis και δεν έπαιρνε οδηγίες από τον κο Τσίπρα ή δεν εποπτευόταν από τους υπουργούς Δικαιοσύνης Κοντονή και Καλογήρου.

Κάποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει αυτά που λένε στο Μαξίμου να μην συγκρούονται με την κοινή λογική, γιατί οι δημοσκοπήσεις σε λίγο θα είναι τραγικές, πολύ περισσότερο τώρα που ο Μητσοτάκης θα πάρει περισσότερα από τους πολίτες από όσα θα δώσει.

Οι κύριοι Γεραπετρίτης και Πέτσας θα πρέπει να επιδείξουν μία αυτοσυγκράτηση, γιατί οι πάντες γνωρίζουν ότι μεταφέρουν την άποψη, τη βούληση και το λόγο του Κυρίου.

Η εικόνα της κυβέρνησης είναι τουλάχιστον οπερετική από πλευράς θέσεων. Έχουν βγει όλοι να υποστηρίξουν τον Τσίπρα, να τον απαλλάξουν από ευθύνες και να τιμήσουν την ΑΓΙΟΤΗΤΑ του.

Ο κος Γεραπετρίτης μας είπε ότι πρώην πρωθυπουργοί δεν μπορούν να οδηγούνται σε ποινικές διαδικασίες χωρίς αδιάσειστα στοιχεία. Προφανώς, θυμάται ότι και ο αείμνηστος Μητσοτάκης σε εξεταστική για Τσιμέντα και είχε κατηγορηθεί για τις σχέσεις του με το μαφιόζο Παλτσαβόλτα για την υπόθεση Καλτσεστρούτσι.

Όλοι θέλουν τον Τσίπρα σώο και αβλαβή. Ανεκτικό απέναντι σε αυτά που θα κάνει ο Μητσοτάκης με τις οδηγίες του Βερολίνου.

Μάλιστα ο Κος Μπογδάνος ακούστηκε να λέει ότι δεν παραπέμπουμε τον Τσίπρα από αγάπη προς το άθλημα

Πορευόμαστε ως μεθυσμένη πολιτεία, ενώ ο Ερντογάν έχει αντιληφθεί και εντοπίσει αδυναμίες, τόσο στην πολιτική ηγεσία μας, όσο και στην οικονομική αδυναμία πλέον λόγο μνημονίου να αντιμετωπίσουμε σοβαρά επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας. Οι ροές των μεταναστών έχουν αυξηθεί και όπως επισημαίνει και ο κος Κουμουτσάκος συγκεντρώνονται πολλοί μετανάστες στη Σμύρνη.

Πρέπει να ενισχύσουμε όπως είπε τα θαλάσσια σύνορά μας. Πρέπει να εμποδίζουμε με κάθε τρόπο τις ροές μεταναστών. Η Ελλάδα θα κατακλυστεί από ξένους και θα κυριευτεί από το μουσουλμανικό στοιχείο σε όλες τις περιοχές. Είναι εκατοντάδες χιλιάδες πλέον οι ξένοι μετανάστες.

Επιχειρώ και σήμερα να φανώ χρήσιμος. Απλά διαπιστώνω γεγονότα. Η ελληνική κοινή γνώμη και η πολιτική ζωή του τόπου περιστρέφεται γύρω από ανοησίες και τροφοδοτείται με ψέματα και πλαστές ή αόριστες καταθέσεις από κουκουλοφόρους και ασόβαρους, οι οποίοι ενδύονται κομματικό μανδύα και δεν έχουν το θάρρος να κατονομάσουν γιατί δεν έχουν αποδεικτικό υλικό ικανό να πείσει. Ο κος Μητσοτάκης είναι ένα με τον κο Τσίπρα. Και με την ενέργειά του αυτή, να τον τοποθετήσει στο απυρόβλητο και να τον κάνει αγιογραφία, ουσιαστικά τον παρακαλεί – τον ικετεύει να μην ξεκινήσει από τώρα αντιπολίτευση ή να μην πάρει μέρος σε λαϊκές κινητοποιήσεις.

Οι κατηγορίες κατά του Παπαγγελόπουλου είναι αστήρικτες. Ακόμη και αν τα έκανε όλα, πρέπει να υπάρχουν καταθέσεις των υφιστάμενών του που να περιλαμβάνουν συγκεκριμένα στοιχεία πιέσεων. Πρέπει δηλαδή η κα Τουλουπάκη και οι υπόλοιποι που μετείχαν της οπερετικής και συκοφαντικής επιχείρησης με τους κουκουλοφόρους, να τον δώσουν με αναλυτικές και τεκμηριωμένες περιγραφές των πιέσεων που στοιχειοθετούν κατάχρηση εξουσίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι ΑΣΤΕΙΑ. Είναι εκτός δικαίου και λογικής.

Υπόνοιες, έστω και βάσιμες δεν παραπέμπουν άνευ αποδεικτικού υλικού σε δίκες και πολύ περισσότερο σε τιμωρία. Και δεν μπορεί να μένει εις τα τάγματα των Αγίων ο κος Τσίπρας, ο οποίος επί μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ τροφοδοτούσε τον κος Βαξεβάνη με υλικό, δεν έδωσε ποτέ εντολή να εισέλθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες στην τοπική Novartis για να συλλέξουν τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία, δίνοντας έτσι χρόνο στη διοίκηση να καταστρέψει και να εξαφανίσει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμου που ακούει ανατριχιαστικές δηλώσεις από τον κο Παπαδημητρίου και από διάφορους άλλους.

Κανονικά θα έπρεπε από την κυβέρνηση να υπάρχει απαγορευτική εντολή για τέτοιες δηλώσεις που πληγώνουν, προκαλούν και φέρνουν σε αμηχανία τον κόσμο.

Ήδη η Αγία πολιτική Οικογένεια των Αθηνών δέχεται αυξημένη κριτική από τα site που πρόσκεινται στον κο Σαμαρά, ενώ ο Καραμανλής ετοιμάζει ομιλία για τα εθνικά και τις Πρέσπες. Εκτιμώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να πετάξει δάφνες στη Λίμνη, ούτε να ακυρώσει όσα έκανε στο Βουκουρέστι. Η κριτική που δέχεται εκ των έσω και κυρίως από Σαμαρικούς και Καραμανλικούς ο Μητσοτάκης έχει να κάνει με την πλήρη υποταγή στους δανειστές, την αποδοχή ότι δεν πρέπει να χαλαρώσει τη λιτότητα και το γεγονός ότι δεν λέει κουβέντα για τα 100 χρόνια εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας στα κοράκια, ούτε φυσικά για το καταστροφικό εξάμηνο του 2015. Όπως του γράφουν, με το που κάθισε στην πρωθυπουργική καρέκλα ξέχασε τα πάντα. Επίσης του λένε ότι με το που έγινε πρωθυπουργός η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών έγινε πατριωτική και μάλιστα θα τηρηθεί δεόντως.

ΟΙ Σαμαρικοί και οι Καραμανλικοί αποκαλύπτουν στα δημοσιεύματά τους ότι στα τουρκικά έχουμε δεθεί με το αμερικανικό άρμα ……

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...