Κύπρος

Ραγιάδες! - Έντονες πιέσεις στην οικογένεια του 16χρονου ήρωα - Ζητήσαμε συγγνώμη από τους Τούρκους - Ιδού η επιστολή

Στη δημοσιότητα έδωσαν Τ/κ ΜΜΕ αυτούσια την επιστολή του πατέρα του 16χρονου, ο οποίος υπέστειλε τη τουρκική σημαία στην κατεχόμενη Λύση. Παραλήπτης της επιστολής είναι ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Η επιστολή η οποία είναι γραμμένη στα ελληνικά, μεταξύ άλλων σημειώνει ότι η οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη για το γεγονός, τονίζοντας ότι ο 16χρονος αναγνώρισε το λάθος του, μετάνιωσε, και πως δεν θα επαναληφθεί.

Επίσης, ο πατέρας του 16χρονου, χαρακτήρισε απερίσκεπτη την πράξη του γιου του και εφηβική επιπολαιότητα που έγινε κάτω από συναισθηματική φόρτιση, καταδικάζοντας την.

Παράλληλα, εκφράζεται η ευχή και η ελπίδα όπως δεν διαταραχθεί το θετικό κλίμα συνεννόησης μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Αυτούσια η επιστολή: 

Σίγουρα η οικογένεια θα δέχθηκε πιέσεις από την Λευκωσία για να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Πρόκειται για μια απίστευτη ξεφτίλα, καθώς η ηρωική πράξη του 16χρονου, αντί να μας τονώσει το ηθικό, μας έκανε και πάλι ραγιάδες με την συμπεριφορά μας. 

Νωρίτερα, σε προκλητική έπαρση της τουρκικής σημαίας στα Κατεχόμενα προχώρησε ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, λίγες μέρες μετά από την υποστολή της από 16χρονο Ελληνοκύπριο και με πλήθος απειλών να φτάνουν στις ελεύθερες περιοχές. 

Στο δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης, όπου ο 16χρονος Ελληνοκύπριος υπέστειλε την τουρκική σημαία την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε σήμερα ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» των κατεχομένων, Ερσίν Ταταρ, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα Κατεχόμενα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές