Εθνικά θέματα

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στην διαδικασία κατάταξης των πρωτοετών Ευελπίδων (εικόνες)

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στην Βάρη Αττικής, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων και συναντήσεων, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δεν επισκέφτηκε τυχαία την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς αυτές τις ημέρες εξελίσσεται η διαδικασία κατάταξης των σπουδαστών που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και θα ξεκινήσουν το πρώτο έτος σπουδών τους στην ΣΣΕ.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΘΑ:

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε χτες επίσκεψη στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρη Αττικής, όπου εξελίσσεται η διαδικασία κατάταξης των επιτυχόντων πρωτοετών Ευελπίδων του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την κατάταξη και απηύθυνε χαιρετισμό στους γονείς και στα συγγενικά πρόσωπα που συνόδευαν του πρωτοετείς.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...