Κοινωνία

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη (βίντεο)


Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που οι δύο δράστες βίασαν και σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο.

Τις δραματικές ώρες που έζησε στα χέρια των δύο βιαστών της περιγράφει με λεπτομέρειες το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 20χρονος κατηγορούμενος, που είχε γνωρίσει την Ελένη Τοπαλούδη μια εβδομάδα πριν, και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός της είχαν αποφασίσει από πριν να βιάσουν την άτυχη φοιτήτρια.

«Αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας. Επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατέφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση» αναφέρεται συγκεκριμένα στο βούλευμα.

Οι κατηγορούμενοι, όταν η φοιτήτρια αντιστάθηκε, την χτύπησαν στο κεφάλι και επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν.

Στη συνέχεια την έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε απόκρημνη περιοχή, από όπου την πέταξαν, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στη θάλασσα από ύψος δέκα μέτρων.
https://www.youtube.com/embed/gKf5aZq5mqc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...