Κόσμος

Μάστιγα το μεταναστευτικό στην Ευρώπη! Όλοι ζητούν έναν Σαλβίνι να τους σώσει - Στη Γερμανία παίρνουν τα όπλα!

Την στιγμή που τα μεταναστευτικά κύματα στην χώρα μας είναι καταιγιστικά τις τελευταίες μέρες και την ίδια στιγμή και η γειτονική Ιταλία άνοιξε εκ νέου τις αγκάλες της στους μετανάστες μετά την απομάκρυνση του Σαλβίνι από την κυβέρνηση, η Ευρώπη αρχίζει δειλά δειλά να συνειδητοποιεί την δραματική κατάσταση και πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν έναν.... Σαλβίνι να τους βγάλει από το αδιέξοδο!

Καταρχάς στην Γαλλία του Μακρόν, ο οποίος ήρθε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τον Σαλβίνι για το μεταναστευτικό, οι πολίτες αναζητούν έναν πολιτικό σαν τον Ιταλό μέχρι πρότινος υπουργό!

Σχεδόν 8 στους δέκα ερωτηθέντες Γάλλους εξέφρασαν την επιθυμία τους για τον ερχομό ενός ισχυρού ηγέτη ο οποίος είναι "ικανός να παραβιάσει τους κανόνες", γεγονός που θα επέτρεπε τη "λύση για τη βελτίωση της κατάστασης της χώρας". Το 65% των ερωτηθέντων ήταν πεπεισμένοι ότι ένας ισχυρός ηγέτης θα ήταν σε θέση να "αντιστρέψει την τάση και να πάρει τη χώρα από τα χέρια των πλουσίων και ισχυρών".

Βασικός λόγος για την στροφή των Γάλλων είναι βέβαια το μεταναστευτικό! Το 60% του γαλλικού πληθυσμού βλέπει τους μετανάστες ως απειλή!!
Συγκεκριμένα, μια πρόσφατα ανακοινωθείσα έρευνα από την IPSOS αποκάλυψε ότι το 60% του γαλλικού πληθυσμού πιστεύει ότι η συμμετοχή περισσότερων μεταναστών αποτελεί απειλή για τη Γαλλία.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι το 45% πιστεύει ότι οι αφίξεις των μεταναστών «στερούν τους Γάλλους από τις κοινωνικές υπηρεσίες».

Από τους ερωτηθέντες, το 54% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι οι Γάλλοι πολίτες πρέπει να έχουν προτεραιότητα για ευκαιρίες απασχόλησης.

Όταν ρωτήθηκαν αν αντιλαμβάνονται την οικονομία ως «νομιμοποιημένη» υπέρ των πλουσίων και της ελίτ, το 73% των ερωτηθέντων απάντησε «ναι», ενώ το 46% ανέφερε ότι «το σύστημα δεν λειτουργεί πλέον».

Αλλά οι Γάλλοι δεν είναι οι μόνοι που αισθάνονται με αυτόν τον τρόπο. Το ίδιο συναίσθημα μοιράζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ το 54% των ερωτηθέντων αναφέρουν ότι αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο. Οι πιο απαισιόδοξες χώρες είναι η Πολωνία και η Βραζιλία, με 84% και 79 % των ερωτηθέντων, αντίστοιχα, να δηλώνουν ότι «το σύστημα δεν λειτουργεί πλέον».

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι η εμπιστοσύνη των Γάλλων σε παραδοσιακά κόμματα είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Αλλά και στην Γερμανία το μεταναστευτικό προκαλεί τριγμούς στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Ο πρώην διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας κατηγόρησε την Άνγκελα Μέρκελ για τη δημιουργία μιας "κρίσης ασφάλειας" στη Γερμανία ως αποτέλεσμα της ανοιχτής συνοριακής πολιτικής για τους πρόσφυγες.

Μιλώντας στη Sunday Express ο August Hanning δήλωσε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος είχε επιδείξει «πολιτική αδυναμία» με το flip flopping ανάμεσα στην άρνηση της σοβαρότητας του προβλήματος και στην παραδοχή ότι ήταν μια κακή απόφαση.

"Έχουμε δει τις συνέπειες αυτής της απόφασης από την άποψη της γερμανικής κοινής γνώμης και της εσωτερικής ασφάλειας - αντιμετωπίζουμε προβλήματα κάθε  μέρα", είπε.

"Έχουμε εγκληματίες, υπόπτους τρομοκράτες και ανθρώπους που χρησιμοποιούν πολλαπλές ταυτότητες. Εκείνοι που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις του Βερολίνου χρησιμοποίησαν 12 διαφορετικές ταυτότητες", πρόσθεσε ο Hanning.

"Ενώ τα πράγματα είναι πιο αυστηρά σήμερα, εξακολουθούμε να έχουμε 300.000 άτομα στη Γερμανία για των οποίων την ταυτότητα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Αυτός είναι ένας τεράστιος κίνδυνος για την ασφάλεια ", προειδοποίησε.

Μετά την κατάργηση των συνήθων συνοριακών ελέγχων από τη Μέρκελ το 2015, η Γερμανία έλαβε πάνω από 1,5 εκατομμύριο μετανάστες από τις πληγείσες χώρες σε ένα μόνο έτος.

Σύμφωνα με τις στατιστικές της γερμανικής κυβέρνησης, το βίαιο έγκλημα στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 10% μεταξύ 2015 και 2016, όταν η χώρα άρχισε να δέχεται μεγάλους αριθμούς μεταναστών, πολλοί από τους οποίους ήταν νέοι. Περισσότερο από το 90% της αύξησης οφείλεται σε νεαρούς άντρες "πρόσφυγες".

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι Γερμανοί πολίτες να εξοπλίζονται!

Περίπου 640,00 Γερμανοί πολίτες έχουν τη νόμιμη άδεια να φέρουν αποτρεπτικό όπλο ή παρόμοιο όπλο αυτοάμυνας. Το 2014, υπήρχαν μόλις 260.000. Αυτό είναι σχεδόν 250%  σε μόλις πέντε χρόνια.

Η Die Welt αναφέρει ότι οι αριθμοί αυτοί μπόρεσαν να δημοσιοποιηθούν χάρη σε μια έρευνα που διεξήχθη από την περιφερειακή εφημερίδα Rheinische Post στα υπουργεία εσωτερικών και των 16 ομοσπονδιακών κρατών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ελήφθησαν, μόνο το τελευταίο έτος, η αύξηση των αδειών μικρών πυροβόλων όπλων αυξήθηκε κατά 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Κατά κεφαλήν, ο αριθμός των ιδιοκτητών πυροβόλων όπλων είναι υψηλότερος στο Schleswig-Holstein (9,6 ανά 1000 κάτοικοι) και στο Saarland (9,2). Ο αριθμός των ατόμων που κατέχουν άδεια μικρού πυροβόλου όπλου αυξάνεται εδώ και χρόνια.

"Άλλα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι από τον Ιανουάριο του 2016, είχαν εκδοθεί ακριβώς 300.949 άδειες μικρών όπλων, σε σύγκριση με 557.560 μέχρι το τέλος του 2017. Αυτό είναι μια αύξηση 85% σε μόλις δύο χρόνια. Αν κατέχετε αυτήν την άδεια πυροβόλων όπλων, μπορείτε να μεταφέρετε δημόσια, πυροβόλα όπλα", αναφέρει η Die Welt.

Η Ένωση Αστυνομίας (GdP) πιστεύει ότι ο πρωταρχικός λόγος που οδηγεί την τάση είναι ένα "λανθάνον αίσθημα ανασφάλειας" στον πληθυσμό.

"Από τα γεγονότα στην πινακοθήκη της Κολωνίας στην Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2015, όλο και περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να αισθάνονται ανασφαλείς", δήλωσε ο πρόεδρος του GdP, Oliver Malchow.

"Η προβληματική αύξηση των αδειών για τα φορητά όπλα δείχνει ότι πρέπει να εργαστούμε για να αποκαταστήσουμε μια αίσθηση ασφάλειας σε πολλούς πολίτες", δήλωσε ο Malchow.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...