Εσωτερική Ασφάλεια

Ληστεία σε γραφείο γνωστού δικηγόρου - Είχε χειριστεί υποθέσεις του Πετσίτη

Θύμα ληστείας έπεσε γνωστός δικηγόρος, όταν οι δράστες διέρρηξαν το γραφείο του και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη ή δαχτυλικά αποτυπώματα.

Θύμα ληστείας έπεσε γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε χειριστεί υποθέσεις του Στέλιου Πετσίτη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», οι δράστες διέρρηξαν το γραφείο του δικηγόρου και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών «οδηγούν» στο κενό, καθώς δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη ή δαχτυλικά αποτυπώματα.

Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία διερευνά κατά πόσο το περιστατικό συνδέεται με τις υποθέσεις που είχε χειριστεί στο παρελθόν ο γνωστός δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Πετσίτης ήταν συνεργάτης του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, κάτι το οποίο είχε προκαλέσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., με αφορμή υποψίες περί ατασθαλιών του κ. Πετσίτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...