Κόσμος

Θρίλερ με φορτηγό πλοίο που «αναποδογύρισε» στις ΗΠΑ: Παγιδευμένοι τέσσερις ναυτικοί (βίντεο)

Το τεράστιο πλοίο πήρε κλίση 90 μοιρών και τέσσερα μέλη του πληρώματος παγιδεύτηκαν στο εσωτερικό του, καθώς ξέσπασε φωτιά. Μετέφερε 4.000 οχήματα της Χιουντάι. Άγνωστη η αιτία του ατυχήματος.

Τέσσερα μέλη του πληρώματος παραμένουν παγιδευμένα στο εσωτερικό ενός φορτηγού πλοίου που αναποδογύρισε στις ΗΠΑ, ενώ εξελίσσεται ένα θρίλερ για τη διάσωσή τους.

Οι εικόνες που έρχονται από την Γεωργία των ΗΠΑ, δείχνουν το τεράστιο νοτιοκορεατικό φορτηγό πλοίο που πήρε κλίση 90 μοιρών και έχει σχεδόν αναποδογυρίσει.

Το τεράστιο πλοίο, μεγέθους σχεδόν όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, ήταν ναυλωμένο από την Χιουντάι και μετέφερε 4.000 οχήματα.

https://youtu.be/LzoF_Ca95q4

Το ατύχημα συνέβη πολύ κοντά στο λιμάνι Μπράνσγουικ και οι διασώστες κατόρθωσαν πολύ γρήγορα να το προσεγγίσουν. Με ελικόπτερα διασώθηκαν 20 μέλη του πληρώματος και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην στεριά.

https://youtu.be/ezlri_CzUpA

Τέσσερις νοτιοκορεάτες ναυτικοί όμως παγιδεύτηκαν στο εσωτερικό του πλοίου, καθώς λίγο μετά το ατύχημα - η αιτία του οποίου παραμένει άγνωστη - ξέσπασε φωτιά. Ώρες αργότερα, οι διασώστες κατόρθωσαν με ειδικό τρυπάνι να ανοίξουν «τρύπα» στο σκελετό του πλοίου και επικοινώνησαν με τους παγιδευμένους ναυτικούς. Η επιχείρηση διάσωσής τους όμως παραμένει σε εξέλιξη, καθώς πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλο σχέδιο που δεν θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των διασωστών, αλλά και θα κάνει εφικτή την ασφαλή απομάκρυνση των Νοτιοκορεατών από το κάργκο.

https://youtu.be/4Kw1bwB35dU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...