Καιρός

Ήλιος και άνεμοι έως 9 Μποφόρ σήμερα

Οι άνεμοι έντασης έως και 9 Μποφόρ στο Αιγαίο Πέλαγος είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου. Η θερμοκρασία θα κινηθεί γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, και ανέμους που θα είναι έως και θυελλώδεις ιδίως στο Αιγαίο Πέλαγος προβλέπονται, σήμερα, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και έτσι στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 29 βαθμούς, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 21 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 29 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα η μέγιστη τιμή θα αγγίξει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 Μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 Μποφόρ και τοπικά στο Καρπάθιο και στη θάλασσα των Κυθήρων πολύ θυελλώδεις 9 Μποφόρ. Από την άλλη, στο Ιόνιο, οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ενισχυμένους βοριάδες που θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να είναι ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...