Οπλικά συστήματα

Tornado-S: Νέους πυραύλους εισάγει η Ρωσία στη διεθνή αγορά (Εικόνες)

Ο όμιλος Techmash, μέλος της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rostec, εισέρχεται στη διεθνή αγορά εξοπλισμών με το πιο πρόσφατο σύστημα πυραύλων πολλαπλών εκτοξευτών Tornado-S, εξοπλισμένο με έξυπνα βλήματα των 300 χιλιοστών.

«Η κρατική εταιρία Rostec συνεχίζει να αναπτύσσει νέους τύπους εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν το σύστημα πυραύλων πολλαπλών εκτοξεύσεων Tornado-S.Το σύστημα έχει ήδη λάβει έγκριση και είναι έτοιμο να εισέλθει στη διεθνή αγορά Ως κύριο πλεονέκτημα, το σύστημα χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο νέους πυραύλους 300 χιλιοστών με εμβέλεια έως και 120 χλμ. «, ανέφερε το γραφείο Τύπου του Βιομηχανικού Διευθυντή της Rostec Σεργκέι Αμπράμοφ.

Οι έξυπνοι πύραυλοι Tornado-S με κεφαλές κατακερματισμού υψηλής εκρηκτικότητας είναι η τελευταία εξέλιξη στην στρατιωτική έρευνα και παραγωγή , δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Techmash Group, Βλαντιμίρ Λεπέν.

«Οι Tornado-S έχουν προέλθει από την εξέλιξη των συστημάτων Smerch, διαβάσαμε την διεθνή αγορά, καταλάβαμε τι χρειάζεται και είμαστε βέβαιοι πως το νέο πυραυλικό σύστημα καλύπτει κάθε ανάγκη», ανέφερε το γραφείο τύπου της Rostec.

Το Tornado-S είναι μια μεγάλη αναβάθμιση του συστήματος πολλαπλών πυραύλων Smerch. Το νέο όπλο έχει εκτεταμένη εμβέλεια και αυξημένη ακρίβεια πυρός. Το νέο σύστημα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να δοθεί ξεχωριστή ανάθεση πτήσης για κάθε ξεχωριστό πύραυλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...