Κόσμος

Φόβος και τρόμος για τις Ευρωπαίες οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη σε σχέση με τις γυναίκες!  Μια σειρά από περιστατικά τις τελευταίς ημέρες σε διάφορες περιοχές επιβεβαιώνουν πως για τις Ευρωπαίες η ζωή με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες είναι από δύσκολη έως επικίνδυνη!!!

Μουσουλμάνος οδηγός λεωφορείου σταμάτησε το όχημα στη Στοκχόλμη και αρνήθηκε να εισέλθει γυναίκα στο λεωφορείο του επειδή αυτός και δύο άλλοι άνδρες προσεύχονταν στο όχημα.

Αυτή η απαράδεκτη και κραυγαλέα πράξη δημόσιας διάκρισης έγινε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ. Το θύμα δήλωσε ότι δίστασε να το πει σε κανέναν επειδή φοβόταν ότι κανείς δεν θα πίστευε στην ιστορία της.

Την επόμενη εβδομάδα η ιστορία επιβεβαιώθηκε από έναν τοπικό πολιτικό αξιωματούχο τον Kristoffer Tamsons που χαρακτήρισε στο Facebook την συμπεριφορά του μουσουλμάνου οδηγού  "απαράδεκτη" και ότι είχε ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Η γυναίκα που εμπλέκεται στο περιστατικό δήλωσε ότι όταν κοίταξε μέσα στο λεωφορείο ανακάλυψε τον οδηγό μαζί με δύο αγόρια να γονατίζουν στα καθίσματα προσευχόμενοι. Αφού προσπάθησε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο και χτύπησε στην πόρτα του, ο οδηγός αγνόησε την παρουσία της και την άφησε να παραμείνει έξω στη βροχή, σύμφωνα με σουηδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Nyheter Idag.

Αν και ο οδηγός άφησε τελικά τη γυναίκα να μπεί στο λεωφορείο αφού τελείωσε την προσευχή του, η γυναίκα είπε ότι γρήγορα έγινε επιθετικός προς αυτήν επειδή τον είχε ενοχλήσει ενώ ήταν σαν προσευχή. Λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του οδηγού, η γυναίκα γρήγορα αισθάνθηκε άβολα  έτσι κάλεσε έναν φίλο που ήρθε και την πήρε με το αυτοκίνητό του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό η σουηδική αστυνομία παροτρύνει τις γυναίκες να μην βγαίνουν μόνες τους μετά από 4 βιασμούς σε 4 ημέρες σε μια άλλη σουηδική πόλη στην Ουψάλα.

"Οι Σουηδές γυναίκες πρέπει να σκεφτούν τη "συμπεριφορά" τους όταν εγκαταλείπουν το σπίτι στην πόλη της Ουψάλα. Διαφορετικά, μπορεί να βιαστούν". Αυτό ήταν το κυνικότατο μήνυμα της αστυνομίας σύμφωνα με την εφημερίδα Expressen.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας μεταξύ της Τρίτης και της Τετάρτης υπήρξε άλλος βιασμός στην Ουψάλα. Ήταν η τέταρτη επίθεση σε τέσσερις ημέρες.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολλούς ανθρώπους που άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει για βοήθεια.
Δεν πιστεύουν ότι λειτουργεί ένας κατά συρροήν βιαστής και επομένως διερευνά τα περιστατικά ως ξεχωριστά.
Η αστυνομία συμβουλεύει τις γυναίκες να μην βγαίνουν μόνες τους, να βρίσκονται πάντα κοντά σε άλλους και να κινούνται σε καλά φωτισμένους δρόμους. Στην ιδανική περίπτωση, δεν πρέπει να περπατούν καθόλου την πόλη την  νύχτα!!!  Αν πρέπει να βγουν έξω, θα πρέπει να τκινούνται με αυτοκίνητο.

Έσση

Η αστυνομία στο Bad Vilbel, μια πόλη λουτρών στο γερμανικό κρατίδιο της Έσσης, είναι επιφυλακτική για έναν ύποπτο που φέρεται να έχει βιάσει μια 14χρονη κοπέλα σε πάρκο την περασμένη εβδομάδα το βράδυ της Τρίτης.

Ο εικαζόμενος βιαστής φάνηκε προφανώς να συναντιέται με τα δύο έφηβα κορίτσια, 14 και 15 ετών, από το Oberursel, σε ένα τοπικό πάρκο αφού σχεδίασε μια συνάντηση μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το περίεργο τρίο άρχισε να πίνει αλκοόλ και έμεινε στο πάρκο μέχρι αργά το βράδυ.

"Σχεδόν στις 11.30 μ.μ., οι αστυνομικοί στο πάρκο ανακάλυψαν την 14χρονη, η οποία βρισκόταν σε μεγάλη κατάσταση αναστάτωσης και την πήρε υπό κράτηση", σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας την περασμένη Πέμπτη.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχε πράγματι βιαστεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα περιέγραψε τον δράστη ως αραβικής προελεύσεως, ύψους 1,70 έως 1,75 , με μαύρα μαλλιά. Ο δράστης λέγεται επίσης ότι φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο ύποπτος είναι από τη Φρανκφούρτη, ωστόσο, επί του παρόντος το όνομά του δεν είναι ακόμη γνωστό.

Αυστρία

Αυτές τις μέρες την Αυστρία συγκλονίζει μια άλλη περίπτωση, μια δίκη για πέντε μετανάστες ηλικίας μεταξύ 17 και 22 ετών που καταδικάστηκαν από αυστριακό δικαστήριο για βιασμό 13χρονου κοριτσιού.

Η επίθεση συνέβη τον Οκτώβριο του 2018, αφού το 13χρονο κορίτσι παρασύρθηκε σε ένα διαμέρισμα από τους νέους άνδρες, αφού τους συνάντησε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο Γκρατς. Όταν η κοπέλα βρισκόταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος, οι πέντε μετανάστες της έδωσαν αλκοόλ και άλλες ουσίες πριν την αναγκάσουν να γδυθεί.

Πριν από αυτό το περιστατικό, δύο από τους μετανάστες βιαστές είχαν καταδικαστεί προηγουμένως για περιπτώσεις ναρκωτικών.

Καθώς το 13χρονο θύμα προσπάθησε να αντισταθεί στους 5 άνδρες, ο βιασμός λέγεται ότι είχε γίνει σταδιακά πιο βίαιος και επιθετικός.

Ένας από τους μετανάστες κατέγραφε και ολόκληρη τη δοκιμασία με το κινητό του τηλέφωνο.

Για κάθε ένα από τους εναγόμενους έχουν αποφασιστεί εκτεταμένες ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, επί του παρόντος, καμία από τις ποινές δεν είναι οριστική, αφού οι δικηγόροι των μεταναστών έχουν ασκήσει έφεση.

To χειρότερο όλων πάντως είναι πως πάρα πολλά περιστατικά με βιασμούς ή απόπειρες από λαθρομετανάστες δεν δημοσιοποιούνται σε πολλές περιοχές για να μην διαταραχθούν οι .... κοινωνικές ισορροπίες!!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ