Ρωσία

Υπερσύγχρονο μαχητικό Su-57 και drone-Κυνηγός: Οι αόρατοι φρουροί της Ρωσίας - Βίντεο



Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε από κοινού επιχείρηση το υπερσύγχρονο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-57,με το επίσης «αόρατο» μη επανδρωμένο, υπερσύγχρονο, επιθετικό drone, Okhotnik (Κυνηγός).

Το υπερπροηγμένο μαχητικό drone της Ρωσίας, Okhotnik, πραγματοποίησε σήμερα, για πρώτη φορά, από κοινού πτήση με μαχητικό αεροσκάφος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αμύνης.

Το Οkhotnik (Κυνηγός) είναι ακόμη ένα τεχνολογικό θαύμα της αεροπορικής βιομηχανίας Sukhoi, των δημιουργών του αόρατου ρωσικού μαχητικού 5ης γενιάς, Su-57. Το drone είναι κατασκευασμένο από εξωτικά συνθετικά υλικά, ενώ οι ειδικές του επιστρώσεις το καθιστούν, ουσιαστικά, «αόρατο» από τα εχθρικά ραντάρ.

Είναι εξοπλισμένο με συσκευές οπτικο-ηλεκτρονικής κι άλλα εξαρτήματα ραδιοαναγνώρισης, που το καθιστούν μοναδικό στις μυστικές αποστολές αναγνώρισης, εντός των εχθρικών εδαφών.

Εξάλλου, όπως είχε μεταδώσει η ρωσική εφημερίδα, Rossiyskaya Gazeta, το μαχητικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Okhotnik είναι σε θέση να φέρει και επιθετικούς πυραύλους και είναι ειδικά σχεδιασμένο για συνδυασμένες επιχειρήσεις κι αποστολές με τα επίσης υπερσύγχρονα μαχητικά τζετ 5ης γενιάς, Su-57.

Δείτε το βίντεο:

https://vk.com/video_ext.php?oid=-133441491&id=456241740&hash=6bca38fd6a620dfa

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...