Αθλητισμός

Τόκιο 2020: Προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Κυρίδου και Μπούρμπου

Οι δύο νεαρές κωπηλάτριες μας εξασφάλισαν την πρόκριση στους Αγώνες με την 5η θέση που κατέκτησαν στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών.

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά «κουπιά».

Το πλήρωμα της Μαρίας Κυρίδου με την Χριστίνα Μπούρμπου έγινε το πρώτο χρονικά στην ελληνική κωπηλασία που έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στην Αυστρία, οι δύο αθλήτριες μας κατέλαβαν την 5η θέση στον μικρό τελικό ανευ πηδαλιούχου με χρόνο 7:22.890 και μπήκαν στην ενδεκάδα που έδωσε την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο 18χρονες έχουν σαρώσει όλα τα χρυσά μετάλλια τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίας Νεανίδων και Νέων γυναικών είναι το μόνο ελληνικό πλήρωμα που κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 μέσω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...