Κόσμος

Μετά την Γκρέτα και την Καρόλα, το κορίτσι που τα έβαλε με τον Πούτιν! Πληθαίνουν οι “θηλυκοί Τσε” με την παντιέρα του ακτιβισμού

Στην αρχή ήταν η μικρή Γκρέτα με την οικολογία. Μετά η “καπετάνισσα” Καρόλα με τους μετανάστες. Τώρα μας προέκυψε ακόμη μια νεαρή “θηλυκή Τσε Γκεβάρα”, η 17χρονη Όλγα, που τα έβαλε με τον Πούτιν!

Πριν από μερικές ημέρες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκάλυψε τα σχέδια για την νέα “πράσινη” και φεμινιστική θρησκεία που προωθούν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές.

Και σε άλλο άρθρο τονίσαμε πως όταν η οικολογία και ο φεμινισμός έρχονται να “κολλήσουν” με την Anti-fa δράση, η κατάσταση λαμβάνει αλλόκοτες διαστάσεις!!

Το μόνο σίγουρο είναι πως ξεπετιούνται από το πουθενά κορίτσια που προβάλλονται ως υπόδειγμα ενός παγκόσμιου ακτιβισμού των νέων.

Η τρίτη-άραγε και φαρμακερή;-περίπτωση μετά την Γκρέτα και την Καρόλα, είναι η Όλγα Μίσικ.

Το κορίτσι τείνει να εξελιχθεί με την βοήθεια των συστημικών μίντια και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε σύμβολο με αφορμή τις κινητοποιήσεις στην Ρωσία και την ειρηνική ανάγνωση του ρωσικού συντάγματος.

Το άρθρο 31 του ρωσικού συντάγματος εγγυάται το δικαίωμα ειρηνικής πολιτικής συνάθροισης, γι 'αυτό και οι διαδηλωτές της αντιπολίτευσης από τη Ρωσία επιθυμούν να στείλουν παγκόσμιο μήνυμα με αφορμή και την αστυνομική βία και τις μαζικές συλλήψεις.

Πριν από μερικές μέρες η 17χρονη κοπέλα από τη Μόσχα, καθόταν μπροστά σε μια γραμμή ένοπλων αστυνομικών διαβάζοντας ήσυχα το σύνταγμα σε αυτούς,

Η δράση της Όλγας Μίσικ, παρομοιάστηκε -με πολλά στοιχεία υπερβολής- με την ιστορική φωτογραφία του παιδιού μπροστά στο τάνκ της πλατείας Τιενανμέν.

Ο άνθρωπος, παίρνοντας μια στάση στο Baton Rouge, και τις φωτογραφίες μιας χονδροειδούς, προκλητικής Greta Thunberg που στέκεται μόνος στο κρύο ενώπιον του σουηδού νομοθέτη.

Η Misik ήταν μέρος διαμαρτυρίας με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στη Μόσχα. Ισχυρίζεται ότι μετά τη διαμαρτυρία, αστυνομικοί την χτύπησαν και στη συνέχεια τη συνέλαβαν.

Ο Μισίκ ως εκπρόσωπος της διαδήλωσης, στηρίζοντας τη δράση της σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ανέφερε: «Η αδικία αφορά πάντα τον καθένα. Σήμερα η Δούμα της πόλης της Μόσχας, αύριο ο κυβερνήτης της περιοχής, μια εβδομάδα αργότερα ο επικεφαλής της Επαρχίας. Είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι πρόκειται για συλλαλητήριο μόνο για τις ελεύθερες εκλογές ή την αποδοχή των υποψηφίων, είναι ένας αγώνας για την υπεράσπιση των στοιχειωδών συνταγματικών δικαιωμάτων που δεν θα τεθούν υπό αμφισβήτηση σε ένα δημοκρατικό κράτος ».

Το ενδιαφέρον είναι πάντως πως ο πατέρας της Όλγας είναι υποστηρικτής του Πούτιν.

Η κοπελα είχε τη δυνατότητα να αποχωρήσει μετά την ανάγνωση, αλλά στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία καθώς περπατούσε σε σταθμό μετρό.

"Δεν εξήγησαν τους λόγους κράτησης", είπε.

"Δεν υπήρχε συλλαλητήριο ή πλήθος ανθρώπων σε αυτό το μέρος. Με έπιασαν από τα χέρια και τα πόδια μου και με τράβηξαν κάτω από το δρόμο και μέσα από την υπόγεια διάβαση ... Φώναξα ότι με πονάνε, αλλά μου είπαν ότι ήξεραν καλύτερα ".

Η Όλγα λοιπόν έρχεται να προστεθεί στην ομάδα των “επαναστατριών”... με ή χωρίς αιτία και μένει να δούμε την συνέχεια σε αυτό το σήριαλ...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...