Κοινωνία

Λίμνη Κερκίνη: Ψαράδες εντόπισαν πτώμα -Σε γυναίκα ανήκει η σορός-Εικόνες, Βίντεο

Στο φράγμα Λιθότοπου, στην λίμνη Κερκίνη εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης πτώμα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων που ανήκει σε γυναίκα.

Το πτώμα, το οποίο ανήκει, όπως αναφέρει το τοπικό diktyotv.gr, σε γυναίκα, εντόπισαν ψαράδες που ψάρευαν στη λίμνη και οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Για την ανάσυρση της σορού επιστρατεύτηκε τόσο η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, όσο όμως και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εκείνο που παραμένει μυστήριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πως δεν φαίνεται να έχει αναφερθεί κάποια εξαφάνιση πολίτη στην περιοχή το τελευταίο διάστημα που να δίνει έστω ενδείξεις για την ταυτότητα της γυναίκας που ανασύρθηκε από τα νερά της λίμνης.

Αγνωστα τα στοιχεία της γυναίκας που βρέθηκε στη λίμνη Κερκίνη
Η σορός ανασύρθηκε από τα νερά της λίμνης την Πέμπτη και τώρα οι αρχές ερευνούν τα στοιχεία που θα μπορέσουν να τους οδηγήσουν στα στοιχεία της άτυχης γυναίκας, αλλά και τα αίτια του θανάτου της.

https://youtu.be/n38XdtpC0hc

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...