Αρχείο

Σύγκρουση σκαφών με δυο νεκρούς έξω από το Πόρτο Χέλι - Συναγερμός στο Λιμενικό (Βίντεο, upd)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό καθως στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα Σπέτσες και Πόρτο Χέλι συγκρούστηκαν δύο σκάφη με αποτέλεσμα – όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες – να έχουμε δύο νεκρούς και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Δύο νεκροί και τουλάχιστον μια σοβαρά τραυματίας ήταν το αποτέλεσμα σύγκρουσης δύο σκαφών στην θαλάσσια περιοχή Θίνη Αργολίδας ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες το βράδυ της Παρασκευής.

Η σύγκρουση του φουσκωτού, στο οποίο επέβαιναν 10 αλλοδαποί με ένα ξύλινο πεντάμετρο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ η τρίτη συνεπιβάτης, μια γυναίκα, εντοπίστηκε τραυματισμένη σε σοβαρή κατάσταση. Τέσσερα πλοία του Λιμενικού και άλλα παραπλέόντα σκάφη ιδιωτών σπεύδουν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το ένα φουσκωτό σκάφος, στο επέβαιναν 8-10 Βρετανοί τουρίστες, έπεσε πάνω σε ένα ξύλινο βαρκάκι με τρεις Έλληνες επιβαίνοντες εκ των οποίων προέρχονται και τα θύματα. Το ξύλινο σκάφος βυθίστηκε αμέσως. Ένας ακόμα τραυματίας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο κοντινό νοσοκομείο. Επί τόπου σπεύδουν σκάφη του ΛΣ, θαλάσσια ταξί και μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ για τη σύγκρουση των σκαφών στο Πόρτο Χέλι:

https://www.youtube.com/watch?v=1a3UkekaVWU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...