Αθλητισμός

Απαράδεκτο! Οπαδός του ΠΑΟΚ έπαθε σοβαρή ζημιά στο μάτι από τα επεισόδια στη Σλοβακία

Μετά από την απαράδεκτη επέμβαση της αστυνομίας της Σλοβακίας απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας πλαστικές σφαίρες ένας φίλος του "δικεφάλου" τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και επιστρέφει άμεσα στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή της ομάδας για να μη χαθεί χρόνος, αφού πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Από τις παντελώς απαράδεκτες στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ένας φίλος του «δικεφάλου του βορρά» χρειάζεται άμεση επέμβαση στο μάτι!

Η Αστυνομία της Σλοβακίας έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών εν ψυχρώ και τραυμάτισε τρεις Έλληνες οπαδούς, οι δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται ακόμα σε νοσοκομείο της σλοβακικής πόλης με τον ΠΑΟΚ να έχει μεριμνήσει και για εκείνους.

Ο πιο σοβαρά τραυματισμένος χρειάζεται άμεση επέμβαση στο μάτι και για τον λόγο αυτό επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή της ομάδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...