Αρχείο

Bίντεο-σοκ από τον Ιλχάν Αχμέτ: «Ή εγώ ή οι εκπρόσωποι των χριστιανών!» - DEB: «Ψηφίστε μόνο μουσουλμάνους»


Τα όλα όσα συμβαίνουν στη Θράκη θα έπρεπε ήδη να έχουν προβληματίσει τις εκάστοτε κυβερνήσεις. 

Το τουρκικό προξενείο, σε απόλυτη συνεργασία με την ΜΙΤ και την Άγκυρα, έχουν δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή.

Κανείς από τα μεγάλα κόμματα δεν έβγαλε μια ανακοίνωση για το αποτέλεσμα που έφερε το DEB στις ευρωεκλογές. Καμία ανησυχία δεν βλέπουμε και αυτό μας βάζει σε σκέψεις!

Θέλουμε να δούμε μοντέλο Κοσόβου στη περιοχή; Εάν όχι, τότε οι ταγοί της εξουσίας οφείλουν να αναλάβουν δράση!

Στις εκλογές που θα λάβουν χώρα σε λίγες ημέρες θα κριθούν πολλά. Ειδικά στη Θράκη θα πρέπει οι πολίτες να πάνε να ψηφίσουν, για να μην εκλεγούν οι υποψήφιοι που στηρίζονται από την Άγκυρα. Η αποχή θα είναι ένα δώρο σε όλους όσους προσπαθούν να τεμαχίσουν την περιοχή.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες, οι μηχανισμοί προπαγάνδας έχουν πάρει μπρος, καθώς εκβιαστικά μηνύματα κυκλοφορούν από υποψηφίους βουλευτές.

Όπως για παράδειγμα το βίντεο του Ιλχάν Αμέτ, που κατεβαίνει με το ΚΙΝΑΛ. Αλήθεια κ. Γεννηματά, έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για το μήνυμα που ακολουθεί. Ο Κ. Μητσοτάκης; Ο Α. Τσίπρας; Η σιωπή είναι ενοχή!

«Στις 7 Ιουλίου πάμε στην κάλπη. Είστε έτοιμοι να κάνετε την επιλογή σας; Με την ψήφο μας είτε θα εκλέξουμε εκπρόσωπο της μειονότητας μας (εδώ προβάλλεται η εικόνα του Ιλχάν Αχμέτ) είτε θα βοηθήσουμε τους Έλληνες συμπολίτες μας να εκλέξουν τους δικούς τους εκπροσώπους (εδώ προβάλλονται τα σήματα των κομμάτων ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ)

ΣΑΦΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ

Με τον Ιλχάν Αχμέτ πρώτα η μειονότητα. Ισχυρή εκπροσώπηση. Ισχυρή μειονότητα. Ένα όνομα Ιλχάν Αχμέτ»

Αυτή είναι η μετάφραση του διαφημιστικού βίντεο του βουλευτή ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F1854012938147047%2Fvideos%2F2207038949343993%2F&show_text=0&width=560

ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟ DEB

«Γραμμή» για ψήφο σε μουσουλμάνους υποψηφίους επιχειρεί να δώσει το μειονοτικό κόμμα DEB, αξιοποιώντας την δυναμική που αποκόμισε από τις ευρωεκλογές. Το αποτέλεσμα που το έφερε πρώτο κόμμα στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης στις ευρωεκλογές, προσπαθεί να το αξιοποιήσει και στις εθνικές εκλογές. Και το κάνει αυτό παρόλο που δεν κατέρχεται αυτόνομα, αλλά επιχειρώντας να αβαντάρει τους μουσουλμάνους υποψηφίους των ψηφοδελτίων των κομμάτων.

Το παραπάνω εκπορεύονται από την ανακοίνωση, στην τουρκική γλώσσα, που έδωσε στην δημοσιότητα το μειονοτικό κόμμα. Σε αυτό αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετέχει στις εκλογές και καλεί τους μουσουλμάνους υποψηφίους να πείσουν τα κόμματά τους για την επίλυση των προβλημάτων της μειονότητας, όπως αναφέρει το xronos.gr

Στην ανακοίνωση επαναλαμβάνει αυτό που έχει κάνει ήδη γνωστό ότι μετά τα αποτελέσματα των ευρωκλογών, ορισμένα κόμματα υπέβαλαν προτάσεις για συμμετοχή στις εκλογές μαζί με το κόμμα DEB. Το κόμμα DEB αξιολόγησε αυτές τις προτάσεις και αποφάσισε να μην συμμετέχει στις εκλογές αυτές για να μην εμποδίζει την εκπροσώπηση της μειονότητας στη Δυτική Θράκη στο κοινοβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή.

Επικρίνει πολιτικά κόμματα και τα στελέχη που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν τη χώρα ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στα μειονοτικά θέματα και καλεί τους βουλευτές που εκλέγονται από τις ψήφους της μειονότητας να εργαστούν για να επιστήσουν την προσοχή της κυβέρνησης στα προβλήματα της μειονότητας. Καταληκτικά στην ανακοίνωσή του μειονοτικό κόμματος καλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους ανθρώπους της μειονότητας να υποστηρίξουν υποψηφίους από τη μειονότητα στους νομούς Ροδόπης και της Ξάνθης.

Η τακτική το μειονοτικό κόμμα να δίνει «γραμμή» για την ψήφο είναι προσφιλής του και καταγράφεται στις κατά καιρούς εκλογικές αναμετρήσεις. Αν αυτή η «γραμμή» έχει αντίκρισμα σε αυτούς στους οποίους απευθύνεται, αλλά και τι προσδοκά το μειονοτικό κόμμα από την κίνησή του αυτή, θα δείξει η επομένη της 7ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...