Πολιτική

Συσκέψεις για το μεταναστευτικό θα έχει τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης

Δύο σημαντικές συναντήσεις για το μεταναστευτικό θα έχει τη Δευτέρα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αρχικά συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, τη Δευτέρα στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Ακολούθως στις 10:30 θα ακολουθήσει σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής με τη συμμετοχή του κ. Αβραμόπουλου, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου.

Σύσκεψη του Μητσοτάκη με το οικονομικό επιτελείο
Το πρωί της Κυριακής, ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε σε σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου για τη πορεία της οικονομίας. Αντικείμενο της σύσκεψης του κ. Μητσοτάκη με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τους υφυπουργούς Απόστολο Βεσυρόπουλο, Γιώργο Ζαββό και Θόδωρο Σκυλακάκη ήταν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις και η δημοσιονομική αποτύπωση του τρέχοντος και του επόμενου χρόνου.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σύσκεψη υπό τον κ. Μητσοτάκη, το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρει ότι «συζητήθηκαν εκτενώς οι μεταρρυθμίσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση και θα ανακοινωθούν στις προγραμματικές δηλώσεις το τριήμερο 20-22 Ιουλίου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...