Κόσμος

Πανικός σε παραλία από μίνι-τσουνάμι (βίντεο)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Βραζιλία, όταν ξαφνικά ένα μίνι τσουνάμι «χτύπησε» μια παραλία γεμάτη με κόσμο.

Σε βίντεο που τράβηξαν λουόμενοι, βλέπουμε τον κόσμο να κάθεται αμέριμνος στις ξαπλώστρες, όταν ξαφνικά,τεράστια κύματα φτάνουν με φόρα μέχρι την ακτή και παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τα κύματα μέσα σε ένα λεπτό παρέσυραν ανθρώπους, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Το τσουνάμι σημειώθηκε στην παραλία Κάμπο Φρίο. Αρχικά, οι λουόμενοι βλέπουν τα κύματα να έρχονται προς το μέρος τους, μην μπορώντας όμως να φανταστούν τις σκηνές που θα ακολουθήσουν μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα. Μόλις τα κύματα καλύπτουν τα πάντα, ο κόσμο τρέχει πανικόβλητος ουρλιάζοντας να σωθεί αλλά και να σώσει ό,τι μπορεί.

Το φαινόμενο που καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο διήρκησε μόλις ένα λεπτό, αλλά αυτό ήταν αρκετό για όσους βρίσκονταν στην παραλία, να θυμούνται για πάντα το τσουνάμι που έζησαν στην παραλία.

https://youtu.be/bsi38LIWb3E

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...