Αθλητισμός

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Στα νοκ άουτ προκρίθηκε η Εθνική πόλο γυναικών

Την δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια, πέτυχε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Νότια Κορέα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 13-7 του Καζακστάν και έτσι προκρίθηκε στα μπαράζ για την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του πόλο. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έφτασε τις δύο νίκες σε τρία ματς και κατέκτησε την δεύτερη θέση στον όμιλο, πίσω από την Ισπανία. Έτσι, στα μπαράζ για την πρόκριση στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει τρίτη από τον Δ’ όμιλο, η οποία θα είναι πιθανότατα η Κίνα (παίζει με την πρωτοπόρο και ισχυρή Ιταλία, ενώ η Αυστραλία αναμένεται να κερδίσει εύκολα την Ιαπωνία).

Ελλάδα – Καζακστάν 13-7
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 1-3, 4-2.

Ελλάδα (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 2, Κώτσια 1, Νίνου 2, Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Κοτσιώνη.

Καζακστάν (Ναουραζμπέκοβ): Ζαρκιμπάγιεβα, Κενενμπάγιεβα, Ακιλμπάγιεβα, Τούροβα 1, Ζακίροβα 3, Ρόγκα, Νοβίκοβα, Μουράγιεβα, Γιερέμινα, Μιρζαμπέκοβα 2, Μίρσινα, Κριτάνκοβα, Αλιμπάγιεβα.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου
Ισπανία 6 (51-16)
Ελλάδα 4 (37-25)
Kαζακστάν 2 (22-37)
Κούβα 0 (16-48)

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...