Κοινωνία

ΟΑΕΔ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν εισιτήρια θεάτρου σε ανέργους - Δείτε αν τα δικαιούστε

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος, το οποίο θα υλοποιηθεί από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) κατά τη χειμερινή περίοδο 2019-2020.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να υποβάλουν αίτηση από τις 5 Ιουλίου 2019, στις 08:00 π.μ., μέχρι την 31η Ιουλίου 2019, στις 23:59. Οι πάροχοι των θεατρικών επιχειρήσεων θα υποβάλουν αίτηση από τις 2 Σεπτεμβρίου 2019, στις 08:00 π.μ., μέχρι την 20ή Σεπτεμβρίου 2019, στις 23:59.

Ποιοι δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες οι οποίοι/ες το έτος 2018:

  • Είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ή
    έλαβαν από τον ΟΑΕΔ τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
  • έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
  • συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τεσσάρων τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...