Αθλητισμός

Εξαλλος ο Παπασταθόπουλος – Αποβλήθηκε στο φιλικό με την Ρεάλ και κλώτσησε μακριά τη μπάλα (βίντεο)


Αρκετά νεύρα είχε το φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αρσεναλ στις ΗΠΑ, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής. Το παιχνίδι ήρθε 2-2, με την Ρεάλ να κερδίζει στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια), σε ένα ματς που είχε δύο αποβολές στο πρώτο ημίχρονο.

Αρχικά, στο 10’ μετά ο Νάτσο αποβλήθηκε και στο ίδιο λεπτό ο Λακαζέτ με πέναλτι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Λονδίνου. Στο 24’ ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 2-0 και η Αρσεναλ έδειχνε πως θα κερδίσει το παιχνίδι. Ήρθε όμως η φάση της αποβολής του Παπασταθόπουλου στο 40’. Ο Ελληνας διεθνής είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα δύο λεπτά νωρίτερα και δέχτηκε δεύτερη για μαρκάρισμα πάνω στον Μόντριτς. Από τα νεύρα του πήρε την μπάλα μάλιστα και την κλώτσησε μακριά, δείχνοντας την δυσαρέσκειά του για την απόφαση του διαιτητή.
https://twitter.com/SwypeSports/status/1153814602146168832?ref_src=twsrc%5Etfw
Η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει τελικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά μείωσε στο 57’ ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος είναι ωστόσο προς αποχώρηση από την ομάδα. Το 2-2 έγινε δύο λεπτά αργότερα από τον Ασένσιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...