Κόσμος

Διεκόπη η Σύνοδος Κορυφής - Θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι

Τη διακοπή της Συνόδου Κορυφής μέχρι αύριο στις 12 ώρα Ελλάδας ανακοίνωσε μέσω Twitter o Πρέμπεν Αμάν, εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Ο Ντόναλντ Τουσκ διέκοψε τη συνεδρίαση και συγκαλεί νέο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αύριο στις 11», ανέφερε σχετικώς.

Στις 12:00 της Τρίτης θα συνεχιστεί η Σύνοδος Κορυφής. Δεν τα βρίσκουν οι 28 ηγέτες για τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν. Αμετακίνητο εμπόδιο η Πολωνία για να γίνει ο Φρανς Τίμερμανς διάδοχος του Γιούνκερ. Στον... αέρα η πολυθρύλητη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ.

Σύνοδος Κορυφής to be continued! Αφού έσπασε το ρεκόρ της 17ωρης διαπραγμάτευσης για την Ελλάδα τον Ιούλιο του 2015, οι 28 ηγέτες που προσπαθούν να συμφωνήσουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν, ποιος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ποιος ο νέος εκπρόσωπος της Εξωτερικής Πολιτικής και ποιος ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαφώνησαν σε… όλα αλλά συμφώνησαν να διακόψουν, να κοιμηθούν και να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις αύριο το μεσημέρι!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...