Αθλητισμός

Γουίμπλεντον: Ανετη νίκη Σάκκαρη- Προκρίθηκε στους «32»!

Παίζοντας για άλλο ένα παιχνίδι εξαιρετικό τένις, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στους «32» του γκραν σλαμ του Γουίμπλεντον!

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-1) την Τσέχα Μπούζκοβα, χωρίς να αφήσει περιθώρια στην αντίπαλό της να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της.

Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει με 3-2 γκέιμ, αφότου η Μπούζκοβα έκανε μπρέικ, ωστόσο στο αμέσως επόμενο γκέιμ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε επίσης μπρέικ, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Και στο 5-4 υπέρ της η Μαρία έκανε νέο μπρέικ, κατακτώντας παράλληλα το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια, Νο 32 στον κόσμο, έκανε μπρέικ ενώ το σκορ ήταν 2-1 γκέιμ υπέρ της, ξαναέκανε μπρέικ ενώ προηγούνταν 4-1, και καθάρισε το σετ και το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες.

Η Μαρία Σάκκαρη περνάει για δεύτερη φορά στην καριέρα της στον γ' γύρο του Γουίμπλεντον, ενώ η αντίπαλός της για την επόμενη φάση θα προκύψει από την αναμέτρηση της ισχυρής Ουκρανής Σβιτόλινα με την Γκασπαριάν από τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...