Κοινωνία

Όχημα συγκρούστηκε με αεροσκάφος στον αερολιμένα Χανίων

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης της σκανδιναβικής εταιρείας SAS Scandinavian Airlines, μετά το απροσδόκητο ατύχημα στον αερολιμένα Χανίων το βράδυ της Τρίτης.

Αεροσκάφος της σκανδιναβικής εταιρείας SAS Scandinavian Airlines, το οποίο είχε φτάσει στο αεροδρόμιο Χανίων, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα όχημα υποστήριξης εδάφους του αεροδρομίου που βρισκόταν στον αερολιμένα.

Το όχημα συγκρούστηκε με την άτρακτο  του αεροσκάφους με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη η οποία δεν επέτρεψε την αναχώρηση της προγραμματισμένης πτήσης, στις 19:30 και προορισμό την Ουμέα της Σουηδίας.

Κατά αυτό τον τρόπο, σήμερα Τετάρτη αναμένεται λοιπόν να προσγειωθεί άλλο αεροσκάφος στο οποίο θα επιβιβαστούν οι ταξιδιώτες για να επιστρέψουν στη Σουηδία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...