Κόσμος

Ξεκίνησε για Ρώμη και το GPS τον έστειλε Γερμανία! (εικόνες)

Απίστευτο λάθος στο GPS από έναν τύπο από το Νιούκαστλ που αντί για την Ρώμη βρέθηκε στην Γερμανία. Απίστευτο λάθος στο GPS από έναν τύπο από το Νιούκαστλ που αντί για την Ρώμη βρέθηκε στην Γερμανία.

Ειδικότερα, ο 81χρονος είπε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του που δεν ήταν άλλο από το να επισκεφτεί το Βατικανό και να δει από κοντά τον Πάπα τιμώντας παράλληλα την καταγωγή του που είναι από εκεί. Δεν το σκέφτηκε πάρα πολύ και ξεκίνησε το ταξίδι του για την πρωτεύουσα της Ιταλίας.

Μόνο που εκεί έμελλε να κάνει το μοιραίο λάθος καθως αντί για Rome έγραψε στο GPS Rom που βρίσκεται στη Γερμανία. Χωρίς να το κοιτάξει ξανά ξεκίνησε το ταξίδι του και για κακή του τύχη κατάλαβε τι του είχε συμβεί όταν έριξε την πινακίδα Rom που υπήρχε στο δρόμο.

«Ο άνδρας ήθελε να πάει στη Ρώμη για να προσκυνήσει και ήλπιζε ότι θα δει τον Πάπα από κοντά. Κατάλαβε ότι κάτι πάει στραβά, αφού δεν έβλεπε γνώριμους δρόμους», είπε ένας αστυνομικός που έφτασε στο σημείο για να δει τι συνέβη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...