Κύπρος

Νέες υποδείξεις σκηνών από τον 35χρονο serial killer στην Κύπρο - Άλλες οκτώ μέρες στο κελί

Ο 35χρονος καθ΄ ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος, παρουσιάστηκε σήμερα (21/5) στις 9:30 το πρωί, για πέμπτη φορά, στο Δικαστήριο, όπου οι ανακριτές αιτήθηκαν ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 35χρονου γι άλλες οκτώ μέρες, καθώς υπολείπεται ακόμα ανακριτικό έργο

Ο 35χρονος που παρουσιάστηκε και σήμερα χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας γι ανανέωση του διατάγματος κράτησής του. Αίτημα που έκανε αποδεκτό το Δικαστήριο με το τέλος της σημερινής δικασίμου.

Μετά τη λήξη και του νέου διατάγματος κράτησης, η υπόθεση θα πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και η υπόθεση του 35χρονου παραπέμπεται σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Όπως αναφέρθηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, από τον 35χρονο έγιναν νέες υποδείξεις σκηνών στην επαρχία Λευκωσίας κι έχουν παραληφθεί συγκεκριμένα τεκμήρια. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανακριτών της υπόθεσης, μέχρι στιγμής λήφθηκαν 550 καταθέσεις, ενώ υπολείπονται άλλες 70 καταθέσεις για να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο. Επίσης, λήφθηκαν εως τώρα 427 τεκμήρια σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.

Αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων από τρία οχήματα του 35χρονου. Οι ανακριτές ψάχνουν από που προμηθεύτηκε τα τσιμεντομπλοκ, ενώ αναμένονται οι ανθρωπολογικές εξετάσεις της σορού στη δεύτερη βαλίτσα που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού.

Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του 35χρονου είναι η απαγωγή για φόνο εκ προμελέτης, το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης ενώ αναφορά έγινε και σε βιασμό και άσεμνη επίθεση το 2017 που σύμφωνα με καταγγελία διαπράχθηκε στην επαρχία Λευκωσίας.

Για τη σχετική υπόθεση ο 35χρονος εξακολουθεί να αρνείται κάθε ανάμειξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...