Κοινωνία

Νέες μαρτυρίες για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο – Στέκι νεαρών κοριτσιών το μίνι μάρκετ του 43χρονου (βίντεο)


Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες, για τη δράση του 43χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση της ανήλικης που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που ξέρουν καλά τον κατηγορούμενο, το μίνι μάρκετ του είχε μετατραπεί σε… στέκι νεαρών κοριτσιών.

Συγκλονισμένοι εξακολουθούν να είναι οι συγγενείς αλλά και οι συμμαθητές της 14χρονης που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 43χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στη γειτονιάς τους είχε αποπλανήσει την έφηβη που είχε, μάλιστα, την ηλικία της κόρης τους. Όπως είπαμε, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν… 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να προσελκύσει συχνά νεαρά κορίτσια, αλλά κανείς δεν έβαζε στο μυαλό του το κακό, αφού ο 43χρονος χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» την 14χρονη κόρη του. Το δεύτερο θύμα αυτής της τραγικής ιστορίας, καθώς μετά και το θάνατο της φίλης της δεν έχει πάει ούτε στο σχολείο.

«Το παιδί μου, το παιδί μου είναι», φέρεται να έλεγε ο κατηγορούμενος για το 14χρονο κορίτσι που είχε αποπλανήσει, σύμφωνα με μαρτυρίες. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως τα νεαρά κορίτσια πήγαιναν στο μίνι μάρκετ, αφού μπορούσαν να βρουν και παγωτά.

Το κορίτσι που αυτοκτόνησε είχε, πάντως, να αντιμετωπίσει και οικογενειακά προβλήματα, και έτσι ο 43χρονος μπόρεσε να την προσελκύσει και να την αποπλανήσει. Το θύμα φέρεται, μάλιστα, πολλές φορές να πωλούσε και πράγματα στο μίνι μάρκετ.

Οι γείτονες τονίζουν, πάντως, ότι η οικογένεια του 43χρονου δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Ο ίδιος έδειχνε δεμένος και αγαπημένος τόσο με τη γυναίκα του όσο και με την κόρη του.

Ο 43χρονος έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει το ίδιο και με άλλο 14χρονο κορίτσι, τρία χρόνια πριν, υπόθεση που διερευνά ο ανακριτής.

Ο κατηγορούμενος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Καλαμάτας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος. Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη (29/5) ανετράπη και η κλούβα στην οποία ήταν μέσα ο 43χρονος, μαζί με άλλους κρατούμενους. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 43χρονος φέρεται έδινε αντισυλληπτικά στις ανήλικες.

Σχετικό ρεπορτάζ φιλοξένησε το δελτίο ειδήσεων του ANT1:

https://player.vimeo.com/video/339391790?color=e12624&title=0&byline=0&portrait=0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...