Αθλητισμός

Η απόκρουση της χρονιάς! Aπίστευτη «πτήση» από τον τερματοφύλακα της Τσέλσι (βίντεο)


Μία απίστευτη «πτήση» έκανε ο τερματοφύλακας της Τσέλσι Κεπά στον αγώνα με την Γουότφορντ πραγματοποιώντας την απόκρουση της χρονιάς. Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης στ Στάνφορνυτ Μπριτζ η Γουότφορντ είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον τερματοφύλακα των Λονδρέζων.

Στο 8ο λεπτό ο Χολέμπας έβγαλε συστημένη σέντρα από τα αριστερά στο κεφάλι του Ντίνι, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά έστελνε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Κέπα, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Τσέλσι απογειώθηκε δικαιολογώντας τα 80.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Τσέλσι τον περασμένο Αύγουστο για να τον πάρει από την Μπιλμπάο.

Ο τερματοφύλακας εκτινάχτηκε εντυπωσιακά στη δεξιά γωνία του και με το αριστερό του χέρι έστειλε την μπάλα κόρνερ, αφήνοντας ποδοσφαιριστές και φιλάθλους με το στόμα ανοιχτό.

Το βίντεο με την απόκρουση του Κεπά
https://www.youtube.com/embed/U-Mmf9VDwdw
https://www.youtube.com/embed/3CjbFbhfAQ0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...