Κόσμος

Ζευγάρι έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Έπαθαν σοκ όταν είδαν τι έκανε η babysitter (εικόνες)

Η 39χρονη Ρόμπσον δήλωσε ότι «αισθάνθηκε άρρωστη» και «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» όταν είδε στην κρυφή κάμερα τι έκανε η babysitter που είχε προσλάβει

Άναυδη μία 39χρονη γυναίκα από το Λίβερπουλ όταν είδε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας μέσα στο σπίτι της.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2013 η Σαμάνθα Ρόμπσον αναζητούσε μια νταντά για τον τότε 2χρονο γιο της Γιούαν. Οι δυο τους έγιναν καλές φίλες και η Σαμάνθα εμπιστεύτηκε τόσο την Τάνια Σέλαρς που της έδωσε ακόμη και κλειδί από το σπίτι της.

Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα η 39χρονη Ρόμπσον δήλωσε ότι «αισθάνθηκε άρρωστη» και «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» όταν είδε στην κρυφή κάμερα τι έκανε η Σέλαρς.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2013 η Σαμάνθα Ρόμπσον αναζητούσε μια νταντά για τον τότε 2χρονο γιο της Γιούαν, που πλέον είναι εννέα ετών.

Οι δυο τους έγιναν καλές φίλες και η Σαμάνθα εμπιστεύτηκε τόσο την Τάνια Σέλαρς που της έδωσε ακόμη και κλειδί από το σπίτι της.

Στις αρχές του 2017 το ανδρόγυνο άρχισε να παρατηρεί ότι λείπουν χρήματα από το σπίτι. Η Σαμάνθα και ο Μαρκ τοποθέτησαν κάμερα ασφαλείας για να καταγράψουν τις κινήσεις μέσα στο σπίτι τους.

Ήταν τον Ιούλιο του 2017 που έμειναν άναυδοι να παρακολουθούν την Τάνια να μπαίνει στο σπίτι τους με το αντικλείδι της και αναζητώντας βρήκε το πορτοφόλι του γιου τους και το άδειασε. Συνολικά ξάφρισε από το σπίτι τους 1.390 λίρες.

Το ζευγάρι πήγε στην αστυνομία και παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία ενώ τον Αύγουστο του 2017 η Τάνια προηγήθηκε ενώπιον του δικαστή. Η Τάνια δήλωσε ένοχη για διάρρηξη και κλοπή τον Μάρτιο του 2018 σε δικαστήριο του Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ