Κόσμος

Αποκαλύπτονται τα σχέδια της ΝΤΠ - Ουγγαρία: "Σόρος-ΜΚΟ προσπαθούν να παρέμβουν στις ευρωεκλογές" - "Δυσφημίζουν πατριωτικά κινήματα"

Πυρ και μανία είναι η κυβέρνηση Ορμπάν κατά του γνωστού πολυεκατομυριούχου Τ.Σόρος και των ΜΚΟ του που ήθελαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να επηρεάσουν το αποτέλεσμα στις αυριανές ευρωεκλογές στην χώρα αυτή.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο μετά την απόφαση του Βίκτορ Όρμπαν, να στοχοποιήσει τον Τζορτζ Σόρος και Ζ. Κ.Γιούνκερ για τα μεταναστευτικά σχέδια τους που «απειλούν την ασφάλεια της Ουγγαρίας».

Η Ουγγαρία κατηγορεί τις Βρυξέλλες, γιατί «θέλουν να εισαγάγουν υποχρεωτικές ποσοστώσεις επανεγκατάστασης. Θέλουν να αποδυναμώσουν το δικαίωμα των κρατών - μελών στην προστασία των συνόρων και να διευκολύνουν τη μετανάστευση με βίζες για πρόσφυγες».

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΕ κατηγόρησε για διαστρέβλωση της αλήθειας την κυβέρνηση της Ουγγαρίας, μετά την αντιμεταναστευτική καμπάνια στη χώρα με «πρωταγωνιστές» τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.

«Η ουγγρική κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει στον Τ.Σόρος και τα χρήματά του να αποφασίσουν για το αποτέλεσμα των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο». Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Istvan Hollick.

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος τόνισε ότι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και οι ΜΚΟ έδωσαν άπλετο χρήμα, στην προσπάθεια τους να χειραγωγήσουν τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εν τω μεταξύ ο Ούγγρος εκπρόσωπος, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τα πρόσφατα σχόλια του Jean-Claude Juncker στο CNN, στα οποία ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε αποκαλέσει όλες τις "δεξιές" δυνάμεις "ηλίθιες" μιλώντας παράλληλα και για λαϊκιστές ηγέτες.

Ο Χόλιτς δήλωσε ότι ήταν "αρκετά περίεργο" ότι κάθε πολίτης στην Ευρώπη που δηλώνει την αγάπη του για τη χώρα του κρίνεται ένοχος.

"Η δήλωση του Juncker", πρόσθεσε, "απέδειξε ότι "η ελίτ είναι υπέρ της μετανάστευσης στις Βρυξέλλες" δεν υποστηρίζει τους λαούς της Ευρώπης και την ασφάλειά τους, αλλά υποστηρίζει μόνο τους μετανάστες", κατέληξε ο ίδιος.

Ο Χόλιτς είπε ότι στις 26 Μαΐου 2019 θα υπάρξει μια "μεγάλη ευκαιρία" να εκτοπιστούν όλοι Ευρωπαίοι πολιτικοί που είναι υπέρ της μετανάστευσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός όμως πνέει μένεα κατά του μεγαλο-επενδυτή Τ.Σόρος κατηγορώντας τον ότι επιδιώκει να ανατρέψει την κυβέρνησή του και να γεμίσει την χώρα αυτή με αλλοδαπούς μουσουλμάνους.

Τα τελευταία χρόνια ο Σόρος  έχει δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ για πολιτική διαφήμιση, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι τα χρήματα διοχετεύονται σε μέσα ενημέρωσης προσκείμενα για να αλλάξει γνώμη ο ουγγρικός λαός, χωρίς όμως επιτυχία.

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1131939457324781571

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1131962972664934401

Πρόκειται για μία πολιτική η οποία κυριαρχεί και στην Ιταλία του Σαλβίνι, όπου χθεσινό βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζει την προσευχή δεκάδων μουσουλμάνων μέρα μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Νάπολης, αναφέροντας ότι σε λίγο θα γίνει το ίδιο και στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στην Ρώμη.

Μιλάμε για μια περίεργη κατάσταση σε μια Ευρώπη που «βράζει» λόγω πολλών αιτιών, ενώ συνεχίζεται η είσοδος μεταναστών και προσφύγων. Το πού θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση είναι προς το παρόν άγνωστο και κυρίως πολύ επισφαλές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ