Πολιτική

Η Μακεδονία τελειώνει τον Τσίπρα: Τα στοιχεία-σοκ που «πάγωσαν» το Μαξίμου: 14,3 ποσοστιαίες μονάδες πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία αλλά και το ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΔ αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, το κυβερνών κόμμα δείχνει να «πληρώνει» τη Συμφωνία των Πρεσπών για την οποία η πλειοψηφία των πολιτών έχει εκφράσει την αντίθεσή του. Ειδικότερα, στους 13 νομούς της Μακεδονίας η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στις 14,3 ποσοστιαίες μονάδες.

H απογοήτευση του κόσμου είναι τεράστια. Η Μακεδονία βράζει και θα δώσει την χαριστική βολή σε αυτούς που εκχώρησαν την ιστορία μας στους Σκοπιανούς. Αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο.

Βέβαι και η υπόλοιπη Ελλάδα βράζει, καθώς η Συμφωνία των Πρεσπών, το μεταναστευτικό, αλλά και η οικονομική καταστροφή δεκάδων νοικοκυριών, θα στείλει τους ενοίκους του Μ. Μαξίμου στα σπίτια τους!

Μάλιστα όπως αναφέραμε χθες, σαρωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα αποτελέσματα στις στοιχηματικές εταιρίες στην ερώτηση ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει στις περιφερειακές εκλογές.

Στην περιφέρεια Αττικής πρώτος με μεγάλη διαφορά στις στοιχηματικές εταιρίες έρχεται ο Γιώργος Πατούλης που στηρίζεται από την ΝΔ με συντελεστή κέρδους 1,10.
Να σημειωθεί ότι όσο πιο μικρό είναι το κέρδος τόσο αυξάνεται η βεβαιότητα για τον νικητή.

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το αδιαμφισβήτητο φαβορί είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας με συντελεστή 1,05 που είναι και ο χαμηλότερος που καταγράφεται. Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κονταροχτυπιούνται ο Χρήστος Μέτιος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη με συντελεστή κέρδους 1,90.

Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας οι στοιχηματικές δείχνουν νικητή τον Γιώργο Κασαπίδη με 1,20 Στην περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης θα εκλεγεί με βάση τις στοιχηματικές.
Στην Θεσσαλία ο Κωνσταντίνος Αγοραστός θα είναι ο νικητής με 1,15. Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος φαίνεται ότι θα δοθεί μάχη μεταξύ του Σπανού που υποστηρίζει η ΝΔ και του Απόστολου Γκλέτσου.

Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος φαίνεται ότι υπάρχει μάχη μεταξύ Κατσιφάρα και Φαρμάκη με τον Κατσιφάρα να συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης που προέρχεται από την ΝΔ συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες 1,35.

Στην Κρήτη ο Σταύρος Αρναουτάκης από το παλαιό ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης. Στην περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου η Χριστιάνα Καλογήρου εμφανίζει τις μεγαλύτερες πιθανότητες, υποστηρίζεται από την ΝΔ.

Στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο Χατζημάρκος που υποστηρίζεται από την ΝΔ επίσης έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εκλεγεί περιφερειάρχης. Στην περιφέρεια Ιονίων νήσων ο Γαλιατσάτος που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ θα κονταροχτυπηθεί με την Ρόδη Κράτσα που υποστηρίζει η ΝΔ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ