Κυβέρνηση

Απίστευτες σκηνές - Άγριο επεισόδιο Πολάκη - Μητσοτάκη: «Αντε φύγε από εδώ» - «Είσαι φασίστας» - Εικόνες

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στη Βουλή, όταν ο Παύλος Πολάκης κατέβηκε από υπουργικά έδρανα, πήγε και στάθηκε μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και άρχισε να του μιλά σε έντονο ύφος.

Το περιστατικό συνέβη μετά την άγρια κόντρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Παύλος Πολάκης δεν δίστασε να πάει στα έδρανα της ΝΔ, να σταθεί μπροστά στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να αρχίσει να του κουνά το δάχτυλο. Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «έλεγε κάτι ακατάληπτα πράγματα περί φασισμού» στον κ. Μητσοτάκη. 

Αφορμή φαίνεται πως ήταν τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ για τις σχέσεις του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με τη χούντα.

«Αντε φύγε από εδώ», είπε ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Πολάκη

«Αντε φύγε από εδώ», ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη στον Παύλο Πολάκη, ενώ οι βουλευτές της ΝΔ είχαν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονταν έντονα. «Ο υπουργός σας, απείλησε. Δεν το είδατε;», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Νίκο Βούτση και ο πρόεδρος της Βουλής περιορίστηκε να απαντήσει «Δεν το άκουσα».

Δείτε τις εικόνες:

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...