ΗΠΑ

Φρίκη στην Καλιφόρνια: Κρατούμενος τεμάχισε και αποκεφάλισε συγκρατούμενό του-Εικόνες

Ένα αποτροπιαστικό έγκλημα μέσα στις φυλακές της Καλιφόρνια προκαλεί φρίκη, καθώς ένας κρατούμενος πέρασε από τον σαδιστικό βασανισμό συγκρατούμενού του, που μοιράζονταν το ίδιο κελί μάλιστα, στον αποκεφαλισμό του.

Ο σαδιστής Χάιμε Οσούνα, 31 ετών , που έχει καλυμμένο ολόκληρο το πρόσωπό του με τατουάζ φέρεται να βασάνισε άγρια αποκόπτοντας μέλη του σώματος και το κεφάλι του 44χρονου Λουίς Ρομέρο στις φιλακές Κορκοραν, βορειοανατολικά της Σάντα Μπάρμπαρα τον περασμένο μήνα. Και οι δύο κρατούμενοι εξέτιαν ποινή ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες.

Το θύμα φέρεται να πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία από την επίθεση με «αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο συνδεδεμένο με σύρμα που έφερε λαβή», σύμφωνα με τη δικογραφία. Ο Οσούνα έκοψε δάκτυλα του κρατουμένου, του έβγαλε ένα μάτι και του έκοψε ένα κομμάτι από τα πνευμόνια του. Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή η σορός του Ρομέρο βρέθηκε ακρωτηριασμένη. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της κομητείας Κινγκς, όπου βρίσκεται η φυλακή, το θύμα «ήταν ζωντανό και είχε τις αισθήσεις του στη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της δολοφονικής επίθεσης».

Ο κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο κελί του γύρω στις 07:30 το πρωί τοπική ώρα της 9ης Μαρτίου και τώρα διεξάγεται εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί οι φύλακες δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, την οποία οι υπεύθυνοι του σωφρονιστικού καταστήματος χαρακτήρισαν ως την «πιο φρικτή και απάνθρωπη», που έχουν δει ποτέ.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, που αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η εσχάτη των ποινών για την ειδεχθή δολοφονία, μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή στο Στόκτον, που προορίζεται για κρατούμενους που χρειάζονται ιατρική ή ψυχιατρική φροντίδα, αν και οι Αρχές δεν αποκάλυψαν τους λόγους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...