Κόσμος

Σοκαριστικό βίντεο: Δοκιμάζει να «φτύσει φωτιά» και τυλίγεται στις φλόγες


Μερικά κόλπα του τσίρκου είναι επικίνδυνα ακόμα και για τους επαγγελματίες, πόσω μάλλον για τους ερασιτέχνες όπως ένας άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά εξαιτίας της επιπολαιότητάς του.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει τoν, άγνωστης ταυτότητας άνδρα, έτοιμο να αναδείξει τις ικανότητες του στο να «φτύνει φωτιά» ενώπιον του φίλου που θέλει να «συλλάβει» σε βίντεο τη στιγμή. Ο νεαρός καταπίνει το εύφλεκτο υγρό και κατόπιν δοκιμάζει να το ψεκάσει σε έναν αναμμένο αναπτήρα, αλλά αντ’ αυτού οι φλόγες τυλίγουν το πρόσωπό του και στη συνέχεια τα χέρια του καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα να σβήσει τη φωτιά.

Ο άνδρας τελικά πέφτει πάνω στο γκαζόν και τρίβει το φλεγόμενο του πρόσωπο στο χορτάρι. Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του, αλλά πρέπει να είναι σοβαρή.

Το σοκαριστικό βίντεο (προσοχή σκληρές εικόνες)

https://www.youtube.com/embed/1L57qO8C_CE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...