Πολιτική

Πόλεμο θέλουν οι άθεοι κυβερνώντες; - Ξεσηκωμός τώρα! - Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι τα "κόλπα" με το Άγιο Φως (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και εξέθεσε την προοδευτική πολιτική "παλαβωμάρα" των άθεων κυβερνώντων που από την μια έστελναν τον πρωθυπουργό να το "παίζει" συγκαταβατικός με την θρησκεία παρακολουθώντας της Ιερές Λειτουργίες κι από την άλλη μακιαβελικά και ύπουλα να βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια στην Εκκλησία, η χθεσινή ιστορία με την μεταφορά του Αγίου Φωτός.

Ευθυγραμμισμένοι στις ανόητες και αραχνιασμένες ψευτοαριστερές ντιρεκτίβες που θέλουν την θρησκεία "όπιο του λαού" και την Εκκλησία "παραδοσιακό εχθρό" χθες έδειξαν όλο τους το κομπλεξικό μίσος και έστρεψαν εναντίον τους ακόμη και τους ελάχιστους που είχαν μείνει να τους υποστηρίζουν.

Γιατί μόνο προβληματικοί νόες μπορούν να υποστηρίξουν το "καψώνι" με την προβληματική μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα μέσω Ελευσίνας!

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής , μόνιμος συνοδός τα τελευταία χρόνια του Αγίου Φωτός, εξανέστη κυριολεκτικά.

https://www.youtube.com/watch?v=GZq4_DoXewk

Ιδού λοιπόν μετά τα Θρησκευτικά, τα σύμφωνα συμβίωσης, τα σχέδια για διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, την καύση των νεκρών, την κατάργηση της βλασφημίας και τόσα ακόμη πως σκοπεύουν να πλήξουν οι άθεοι κυβερνώντες την Εκκλησία.

Παρόλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος έστειλε ενωτικό μήνυμα, δείχνοντας πως υπάρχει χαώδης διαφορά ήθους ανάμεσα στο ράσο και στο ξεθωριασμένο από τους συμβιβασμούς σφυροδρέπανο! "Ας μη φοβηθούμε την κοινωνική μας συνθήκη· είναι για όλους η Βασιλεία του Θεού. Ας μη φοβηθούμε τα λάθη μας· είναι άπειρη η συγχώρηση" διεμήνυσε χθες το βράδυ!

Αλλά οι πορωμένοι εξουσιαστές και οι Νενέκοι κολαούζοι τους δεν δείχνουν να ιδρώνει το αυτί τους!
Ο λαός με την τεράστια συμμετοχή του στις Θείες Λειτουργίες έδειξε πως όσο και να βουρλίζονται την πίστη του Έλληνα Ορθόδοξου δεν μπορούν να την ξεριζώσουν , ούτε με Φακέλους Μαθητών και προπαγάνδα για τους τρανσέξουαλ στα σχολεία, ούτε με τζαμιά , ούτε με τίποτα!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...