Κοινωνία

Μαφία των Φυλακών: Προφυλακιστέος και ο δεύτερος δικηγόρος

Οι απολογίες τους δεν κατάφεραν να τους σώσουν και βρέθηκαν και οι δύο προσωρινά κρατούμενοι.

Μετά από μαραθώνια απολογία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή και της αρμόδιας αντεισαγγελέως εφετών και ο δεύτερος δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Ο 65χρονος δικηγόρος κατηγορείται για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του από τον Νοέμβριο του 2014 εντάχθηκε σε εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο της οποίας διαπράχθησαν αδικήματα, όπως η ανθρωποκτονία με πρόθεση, η ληστεία και η εκβίαση.

Ο δικηγόρος κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του, που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (02.04.2019), σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ρίχνοντας τα βέλη του στον Αριστείδη Φλώρο και υποστηρίζοντας ότι οι συνεχιζόμενες επαφές του από το 2014 μέχρι και σήμερα με τον φερόμενο εγκέφαλο του κυκλώματος, Αλβανό κακοποιό, Κ.Λ., ήταν προϊόν «φόβου και τρόμου».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι για τις επαφές του αυτές ήταν ενήμερη η ΕΛΑΣ.

Χθες το μεσημέρι προφυλακιστέα κρίθηκε και η 45χρόνη συγκατηγορούμενη του, επίσης δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...