Εκκλησία

Ιδού ποιος διέλυσε την Ορθοδοξία! Καταγγελία για χρήματα των Ροτσιλντ στις τσέπες του Ποροσένκο

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ουκρανία η πληροφορία πως το εισόδημα του Προέδρου Ποροσένκο ξαφνικά αυξήθηκε κατά 10.000% (!) μέσω ενός μυστηριώδους Ταμείου της γνωστής οικογένειας των Rothschild!

Οι εκλογές της Ουκρανίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, με το βλέμμα στον δεύτερο γύρο της 21ης Απριλίου και με έναν κωμικό, τον Volodymyr Zelenskiy, ο οποίος παίζει τον πρόεδρο στην τηλεόραση, να προηγείται με σημαντική διαφορά. Με βάση στοιχεία του BBC o κωμικός συγκεντρώνει το 30,4% των ψήφων, ενώ ο σημερινός πρόεδρος Πόροσνενκο ακολουθεί ασθμαίνοντας με μόλις 17,8%.

Είναι σαφές πως το κόλπο γκρόσο με την δημιουργία της νέας ουκρανικής Εκκλησίας προήλθε από την πολιτική φιλοδοξία του Ποροσένκο, που επιχείρησε να δημιουργήσει μια ισχυρή εκλογική βάση μέσω της νέας εκκλησίας. Το σχέδιό του οδήγησε στις γνωστές οδυνηρές συνέπειες για την Ορθοδοξία με την δημιουργία της νέας εκκλησιαστικής δομής στις 15 Δεκεμβρίου με την “Σύνοδο ενοποίησης” στο Κίεβο και κατόπιν την πανηγυρική παράδοση του Τόμου Αυτοκεφαλίας στο Φανάρι παρουσία και του ίδιου του Ποροσένκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Ουκρανία το Σεπτέμβριο του 2018 ήταν 9.042 εθνικού νομίσματος (περίπου 320 δολάρια), σύμφωνα με την Υπηρεσία Στατιστικής της χώρας.

Με τους κατοίκους της Ουκρανίας, λοιπόν, να υποφέρουν με τα χειρότερα πρότυπα διαβίωσης σε όλη την Ευρώπη, η αγανάκτηση είναι έκδηλη μετά την πληροφορία πως σύμφωνα με το ουκρανικό ενοποιημένο μητρώο δηλώσεων περιουσιακών στοιχείων και εσόδων, ο Πόροσενκο είδε μια κολοσσιαία αύξηση του εισοδήματός του το 2018 .

Η περιουσία του Poroshenko ανήλθε σε 1,56 δισεκατομμύρια εθνικού νομίσματος (57 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) σε διάστημα 12 μηνών έως τις 31 Μαρτίου, δηλαδή 95 φορές περισσότερο από ό, τι ανέφερε την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Το 2017, τα κέρδη του Πόροσενκο έφταναν τα 16,3 εκατομμύρια εθνικού νομίσματος (600.000 δολάρια).

Εν τω μεταξύ, το επίσημο paycheck του ανέρχεται σε 12.400 δολάρια.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ρωσικός μιντιακός δίαυλος RT, το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος του Poroshenko - περίπου 40,4 εκατομμύρια δολάρια - προέρχεται από την απόδοση της επένδυσης στη Rothschild Trust Schweiz, θυγατρική της Rothschild Bank AG με έδρα τη Ζυρίχη.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων!

Καθώς κανένας υποψήφιος δεν έλαβε την απόλυτη πλειοψηφία στον πρώτο γύρο των ουκρανικών εκλογών, το πολιτικό μέλλον της Ουκρανίας θα καθοριστεί στο δεύτερο γύρο στις 21 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...