Κόσμος

Γαλλία: Τη Μεγάλη Πέμπτη το διάγγελμα του Ε. Μακρόν για τη χάραξη νέας κοινωνικής πολιτικής

Την Μεγάλη Πέμπτη, θα ανακοινώσει μέσα από διάγγελμα του, ο Γάλλος πρόεδρος την νέα κοινωνική του πολιτική.

Ο Μακρόν θα δώσει την δική του απάντηση στις διαδηλώσεις των “κίτρινων γιλέκων” και θα παρουσιάσει στους Γάλλους τη νέα πολιτική που διαμορφώνεται μετά από αυτές τις κινητοποιήσεις.

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε δώσει «ραντεβού» με τους Γάλλους την Δευτέρα, όπου επρόκειτο να μεταδοθεί από την τηλεόραση ένα διάγγελμα, όμως η καταστροφική πυρκαγιά στη Νοτρ Νταμ άλλαξε τα σχέδιά του.

Ένας μέρος των ανακοινώσεων που θα έκανε ο Μακρόν διέρρευσε την επομένη στον Τύπο, στερώντας από τον πρόεδρο το στοιχείο της «έκπληξης». Λόγω αυτού, αναγκάστηκε να επανεξετάσει τα μέτρα.

«Όλα επιδέχονται βελτίωσης», ανέφεραν πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του προέδρου όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διευκρινίζοντας ότι κάποια από τα μέτρα θα διατηρηθούν, όπως αυτό που αφορά τη μείωση της φορολογίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...