Εσωτερική Ασφάλεια

Τεράστιο κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων και καπνού στα χέρια της Αστυνομίας- Εικόνες

Συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη, 3 άτομα με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Η αστυνομία έχει στα χέρια της τα μέλη της οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση και πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η οργάνωση εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, ενώ ένας από τους συλληφθέντες φέρεται ότι είχε ηγετικό ρόλο.

Στις έρευνες που έγιναν σε δύο αποθηκευτικούς χώρους, που είχαν νοικιάσει τα μέλη της οργάνωσης, σε επτά οχήματα, καθώς και σε σπίτια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 184.261 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ταινία του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, 9.829 συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων,18.910 ευρώ, φορτηγό, 2 βαν, τέσσερα 4 επιβατικά οχήματα και περονοφόρο ανυψωτικό όχημα.

Οι διαφυγόντες δασμοί, τέλη και οι λοιποί φόροι υπολογίζονται συνολικά στις 865.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...