Πολιτική

Προεκλογικός «πυρετός» - Στις Βρυξέλλες ο Κ. Μητσοτάκης

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ειδική εκδήλωση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού και το brain drain, στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει σε εκδήλωση των Γραμματειών Οικουμενικού Ελληνισμού και Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ενωσης της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στις Βρυξέλλες με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την Πέμπτη. Η σύνοδος του ΕΛΚ είναι η τελευταία πριν από τις ευρωεκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εμπαίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης οφείλει να τους δώσει λόγο, αντί να αποφεύγει την κρίση τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί το Σάββατο την Κέρκυρα και τη Δευτέρα, ημέρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις στη Λήμνο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...