Αθλητισμός

«Βόμβα» από τον Ηφαιστο, νίκησε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Ο Ήφαιστος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ από την αρχή της αναμέτρησης. Η επιτυχία αυτή εκφράστηκε με νίκη του Ήφαιστου με 75-73 στο PAOK Sports Arena, για τη 19η αγωνιστική της Basket League, αποτέλεσμα που του έδωσε την 4η εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. 

Ο Ρόλαντς Φρεϊμάνις ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νησιώτες με 16 πόντους, ο οποίος πέτυχε και το καλάθι που καθόρισε την έκβαση του ματς στα 8 δέκατα πριν την ολοκλήρωσή του. Ο «Δικέφαλος», που δεν είχε ποτέ τα «ηνία» στο σκορ στο παιχνίδι, παρατάχθηκε με δεκάδα στο ματς, καθώς στερήθηκε των υπηρεσιών του Τζόντρε Τζέφερσον (οξεία αμυγδαλίτιδα). Τα δεκάλεπτα: 18-23, 38-40, 48-54, 73-75.

Το Λαύριο πέρασε από τη Ρόδο

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε το Λαύριο, επικρατώντας του ουραγού Κολοσσού Ρόδου στο «Βενετόκλειο» με 80-76, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 19ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη αύξησε στους δύο βαθμούς το προβάδισμά της έναντι των «θαλασσί», ενώ υπερτερεί πλέον και σε ενδεχόμενη μεταξύ τους ισοβαθμία, καθώς μετράει δύο νίκες στα παιχνίδια της με τους νησιώτες που παραμένουν στην τελευταία θέση της κατάταξης. Τα δεκάλεπτα: 17-25, 36-47, 51-59, 76-80.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...