Αθλητισμός

Παίρνει Ντουρμισάι στην Εθνική Ελλάδας- Τι δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποκάλυψε τις επαφές με τον Φιόρι Ντουρμισάι του Πανιωνίου, ώστε να πάρει το ελληνικό διαβατήριο και να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας των ανδρών στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.
Ο Φιόρι Ντουρμισάι έχει ξεχωρίσει φέτος με τις εμφανίσεις του στον Πανιώνιο και ήδη υπάρχουν φήμες για μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτή φαίνεται όμως ότι δεν θα είναι η μόνη… μετεγγραφή του, αφού όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Total Football του Open, Αναστασιάδης και Μπασινάς, βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον παίκτη για να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας.

Ο 22χρονος επιθετικός είχε παίξει με τις ελπίδες της Αλβανίας, αλλά έχει το δικαίωμα ακόμη να αλλάξει ομάδα και σε κάτι τέτοιο δείχνει να προσανατολίζεται και ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη
«Εγώ τις πιο πολλές φορές έχω πάει σε παιχνίδια του Πανιωνίου. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος.

Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος. Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα. Τα πρόσωπα πολύ λίγη σημασία έχουν. Μόνο όταν είναι 100% εκεί. Διαφορετικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Μπασινάς τόνισε: «Είναι μια περίπτωση ενδιαφέρουσα. Είμαστε σε επαφή και με τον ποδοσφαιριστή και με τον μάνατζερ του. Είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω πως μέσα στην εβδομάδα μπορεί να έχουμε τελειώσει και με τη θέληση του ποδοσφαιριστή να είναι κοντά στην Εθνική Ελλάδος.Το έχουμε συζητήσει εδώ και καιρό και δεν χρειάζεται να κρύβουμε κάτι. Έτσι είναι η πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ